ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρόδος: Επιχείρησε να πουλήσει σε παιδίατρο γυμνeς φωτογραφίες της κόρης και της ανιψιάς του

Συνελήφθη ο 30χρονος δράστης – Εις βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα-προσφορά υλικού πορνoγραφίaς ανηλίκων

Χειροπέδες σε έναν 30χρονο άνδρα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα -προσφορά υλικού πορνογραφίaς ανηλίκων προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Ρόδο με τον εισαγγελέα υπηρεσίας να διατάζει διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία παιδίατρου στον οποίο ο 30χρονος προσπάθησε να πουλήσει γυmνές φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας dimokratiki.gr να αναφέρουν ότι επρόκειτο για την κόρη και την ανιψιά του.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της 2ας Μαΐου 2022 όταν παιδίατρος από την περιοχή του Αρχάγγελου κατήγγειλε ότι μια ημέρα νωρίτερα και ώρα 19:50 δέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο μήνυμα μέσω της εφαρμογής Viber από ένα κινητό τηλέφωνο που ανήκει στον 30χρονο με δύο φωτογραφίες δύο ανήλικων κοριτσιών στο οποίο αναγραφόταν από κάτω: «θα έχω γuμνές φώτο των κοριτσιών για τιμή θα στείλω μετά».

Ακολούθησε κι άλλο μήνυμα με την ένδειξη «λάθος».

Μετά την καταγγελία του παιδίατρου αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο και κατάσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: makthes.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.