Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο  ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Εκεί μίλησε για τις πρώην συντρόφους του και τον γιο του Θανάση.

Ο μουσικός έκανε μία αναφορά στις επαφές που διατηρεί μέχρι σήμερα με την πρώην σύντροφό του, Φωτεινή Ψυχίδου. Όταν μίλησε για τον γιο του, Θανάση, ο Δημήτρης Κοργιαλάς έβαλε τα κλάματα.

«Ο γιος μου είναι ο κόσμος μου. Ο Θανασάκης ήρθε στην Αθήνα, μένει με τη μαμά του. Η μετάβαση είναι δύσκολη, το καταλαβαίνω, αλλά είναι… Κοργιαλάκι. Θα τα καταφέρει» δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο τραγουδιστής.

Για το πώς προέκυψε η μετακόμιση του γιου του από τη Ναύπακτο στην Αθήνα ο Δημήτρης Κοργιαλάς απάντησε: «Η Φωτεινή ζήτησε να έρθει το παιδί στην Αθήνα και δε μπορείς να πεις όχι στη μαμά ποτέ. Δεν είχαμε παντρευτεί με τη Φωτεινή, ούτε είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, οπότε υπάρχει συνεπιμέλεια. Πάνω απ’ όλα είναι το παιδί. Ήμουν μαμά και μπαμπάς μαζί».

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.