ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ασπρόπυργος: Παράτησαν βρέφος στο δρόμο και κλείδωσαν 4 παιδιά στο πορτ μπαγκάζ

Περαστικοί εντόπισαν πριν από μερικές ημέρες ένα τραυματισμένο βρέφος στη μέση του δρόμου στον Ασπρόπυργο, καθώς και τέσσερα παιδιά κλειδωμένα σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου.

Πριν από δύο μέρες, ένα άτομο αλβανικής καταγωγής ειδοποίησε την Αστυνομία ότι βρισκόταν στο δρόμο ένα βρέφος, περίπου ενός έτους, το οποίο ήταν παρατημένο.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο που τους υπέδειξε και διαπίστωσαν ότι το βρέφος είναι χτυπημένο, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησαν να αναζητήσουν τους γονείς του παιδιού.

Αφού το πήραν αγκαλιά, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τους γονείς του στην ευρύτερη περιοχή, άκουσαν κλάματα από ένα αυτοκίνητο και συγκεκριμένα από το πορτ μπαγκάζ του οχήματος.

Κοίταξαν το εσωτερικό του αυτοκινήτου και διαπίστωσαν ότι σε μία άλλη θέση βρίσκεται ένα ακόμη παιδί, το οποίο ήταν σε ένα εγκαταλελειμμένο και κλειδωμένο αυτοκίνητο.

Oι αστυνομικοί άκουσαν και άλλα κλάματα και έτσι άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και είδαν άλλα τρία ακόμα νήπια σε αυτό κλειδωμένα.

Σύμφωνα με το Mega, εντόπισαν τον πατέρα, ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής.

Ισχυρίστηκε, δε, πως είχε αφήσει μια 13χρονη να προσέχει τα παιδιά, η οποία ήταν αυτή που κλείδωσε τα μικρά παιδιά στο αυτοκίνητο.

Τα παιδιά διακομίσθηκαν στο Παίδων και συντάχθηκε δικογραφία για εγκατάλειψη και παραμέληση.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ethnos.gr, newsit.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.