Το ρομαντικό δράμα του Netflix “It’s Okay to not be Okay” σχεδόν τελειώνει, και αν δεν το έχετε ήδη ανακαλύψει, δεν ξέρω τί κάνατε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Η υπόθεση είναι πρωτότυπη, αφού ακολουθούμε τη ζωή μιας συγγραφέα παιδικών βιβλίων, που πάσχει από οιστριονική διαταραχή προσωπικότητας. Αυτή γυναίκα λοιπόν, συναντά έναν κούκλο νοσοκόμο της ψυχιατρικής πτέρυγα, που η ζωή του μοιράζεται μεταξύ της δουλειάς, αλλά και της φροντίδας του μεγαλύτερου αυτιστικού αδερφού του και εξαιτίας ενός παιδικού τραύματος αναγκάζονται να μετακομίζουν συνεχώς από πόλη σε πόλη.

Οι New York Times το είχαν στη λίστα τους με τις σημαντικότερες σειρές διεθνώς για το 2020. Μεταξύ άλλων, η σειρά έχει ξεχωρίσει τόσο πολύ αφού ασχολείται με ένα από τα μεγαλύτερα ταμπού της Κορέας, που δεν είναι άλλο από την ψυχική υγεία. Το μεγαλύτερο μέρος της σειράς διαδραματίζεται σε μια ψυχιατρική κλινική και έχει ένα έντονο πέπλο μυστηρίου.

Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα για όλα τα παραπάνω σαφώς, αλλά και για τον κούκλο πρωταγωνιστή Kim Joo- hun


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.