Αυτό το λίγο γνωστό παραμυθένιο θεματικό πάρκο είναι γεμάτο μαγευτικές βόλτες, αξιοθέατα και παραστάσεις, εμπνευσμένα σε μεγάλο βαθμό από τα παραμύθια των Αδερφών Γκριμ (Brother’s Grimm) και Hans Christian Andersen – είναι επίσης το τρίτο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στην Ευρώπη.

Μόλις πάνω από μια ώρα από το Άμστερνταμ και 45 λεπτά από το Ρότερνταμ, το Efteling είναι απίστευτα μαγική απόδραση και είναι στην κορυφή της λίστας πολλών ως το πιο όμορφο μέρος για να πας με παιδιά στην Ευρώπη.

Είναι εύκολο να κρατήσετε όλη την οικογένεια ευχαριστημένη με ένα μείγμα από βόλτες και διαδραστικά αξιοθέατα για όλες τις ηλικίες – το Fairytale Forest είναι μαγευτικό για μικρούς και νοσταλγικό για μεγάλους. Όλα τα αξιοθέατα είναι ειδικά κατασκευασμένα και σχεδιασμένα από τη δική τους δημιουργική ομάδα και βασίζονται σε γνωστά παραμύθια – μερικά που χρονολογούνται από το 1952 όταν άνοιξε το πάρκο. Πρέπει να δείτε τι συμβαίνει όταν ζητάτε από το γαϊδούρι να σηκώσει την ουρά του!!

Για τους λάτρεις της περιπέτειας υπάρχουν πολλά roller coaster όπως το Dive Coaster, το Baron και το ξύλινο roller coaster George and the Dragon.

Τα σόου είναι επίσης παγκοσμίως γνωστά -το Aquanura, η θεαματική έκθεση νερού είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη. Θα μεταφερθείτε σε έναν κόσμο καλού εναντίον του κακού όταν παρακολουθείτε το θέατρο Raveleijnoutdoor – δείτε πέντε φίλους να γίνονται ιππότες του κόσμου καθώς πολεμούν ένα φίδι με πέντε κεφάλια και απελευθερώνουν το χωριό από το κακό – συναρπαστικό για όλες τις ηλικίες με αναβάτες, μια πριγκίπισσα που εξαφανίζεται και κοράκια.

Συμπληρώνεται η μαγεία από απίστευτα δωμάτια παραμυθένιου θέματος, στο Efteling Hotel, ή την επιλογή διαμονής στο Bosrijk, ένα μαγευτικό παραλίμνιο χωριό που βρίσκεται στη λίμνη και αποτελείται από υπέροχες ξύλινες κατοικίες.

Για οικογένειες που θέλουν να δημιουργήσουν πραγματικά μαγικές αναμνήσεις, το Efteling είναι ένας κόσμος θαυμάτων και άλλων.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.