Το Sanrio Puroland αναφέρεται συχνά ως Hello Kitty Land σε τουριστικούς οδηγούς. Δεν βρίσκεται μέσα στο κέντρο της πόλης, απέχει περίπου 30 λεπτά από το σταθμό Shinjuku ή 60 λεπτά από το σταθμό Tokyo.

Παρόλο που δεν είναι τόσο κοντά σε ένα μέρος όπως η Disneyland, εξυπηρετεί τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές (είναι διασκεδαστικό να παρακολουθείτε εκείνους τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς που συχνά έρχονται ντυμένοι αναλόγως) από τις λεπτομέρειες αγορών έως τις διακοσμημένες επιλογές φαγητού .

Όλο το θεματικό πάρκο είναι σε εσωτερικό χώρο, οπότε δεν εξαρτάται από τον καιρό. Υπάρχουν παραστάσεις (που είναι πολύ ωραίες), μερικές βόλτες, διαδραστικές περιοχές, εστιατόρια και καταστήματα παιχνιδιών.

Υπάρχουν αλλαξιέρες και ένα παιδικό κατάστημα που πουλάει πάνες, παιδικές τροφές και βρεφικές τροφές. Υπάρχουν επίσης δωμάτια θηλασμού. Δυστυχώς, τα καροτσάκια πρέπει να μείνουν κοντά στην είσοδο στο μπροστινό λόμπι, οπότε αν έχετε παιδί που δεν περπατάει, φροντίστε να πάρετε ένα μάρσιπο.

Το πάρκο μπορεί να είναι πολύ απασχολημένο τα σαββατοκύριακα και τις διακοπές.

Θα ήταν χρήσιμο να θυμάστε ότι ο Sanrio Puroland έχει έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό ενηλίκων θαυμαστών.

Πηγή: thetokyochapter.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.