Εδώ και 30 χρόνια, το Parc Astérix, αφιερωμένο στο κόμικ των René Goscinny και Albert Uderzo, γοητεύει τους επισκέπτες νέους και ηλικιωμένους.

Βρίσκεται περίπου 40 χλμ. από το Παρίσι, αυτό το θεματικό πάρκο καλεί όλη την οικογένεια να βουτήξει στον κόσμο του θαρραλέου Αστερίξ, ορκισμένου εχθρού των Ρωμαίων!

Οι φίλοι του ο Οβελίξ, ο άνδρας με τα μενίρ, ο πιστός σκύλος του Ιντεφίξ, και πολλοί άλλοι εμβληματικοί χαρακτήρες από τα κόμικς μπορούν επίσης να βρεθούν εδώ.

Το αποκορύφωμα της επίσκεψης: μια ανακατασκευή του χωριού των ακλόνητων Γαλατών, με αχυρένιες καλύβες, πάγκους και μπανγκαλόου, για να μην αναφέρουμε τους αστείους κατοίκους του!

Το Parc Astérix και οι 6 κόσμοι του σάς επιτρέπουν να ταξιδέψετε πίσω στο παρελθόν στη Γαλατία, τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, την Αρχαία Ελλάδα, τη χώρα των Βίκινγκς, την Αίγυπτο και τη Γαλλία από τους Μεσαιωνικούς χρόνους έως τον 19ο αιώνα.

Με περισσότερα από 42 αξιοθέατα σε όλο το πάρκο, υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα!

Αν σας αρέσει η αδρεναλίνη, να ανεβείτε στο πειρατικό πλοίο La Galère, στις εκπληκτικές Flying Chairs, το OzIris, το Trace du Hourra, το rollercoaster Goudurix, το Trojan Horse υψηλής ταχύτητας και το γιγάντιο rollercoaster Tonnerre de Zeus.

Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα για να απολαύσετε ως οικογένεια. Από τα τρένα SOS Numérobis και το Pegasus Express μέχρι τη μαγεία των Cauldrons, καθώς και τη συναρπαστική βόλτα με το καράβι Le Grand Splatch, τη θεαματική δραστηριότητα discus Discobélix και τις πολλές άλλες βόλτες όπως το Hydre de Lerne, το Petits Drakkars και το Carrousel de César, παιδιά και ενήλικες μπορούν να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Τα παιδιά έχουν επίσης τα δικά τους αξιοθέατα: Aérodynamix, Enigmatix, Etamine, Hydrolix, Lavomatix, τα Petits Chars Tamponneurs και την παιδική χαρά Petit Chêne, Viking και Panoramix για τέντωμα των ποδιών τους.

Πηγή: parisinfo.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.