Ο 16χρονος Κωνσταντίνος Σκαφίδας, ζωτανεύει τα αγαπημένα προγράμματα της τηλεόρασης με κούκλες Playmobil και τα ανεβάζει στο YouTube.

Ο 16χρονος. που έχει φτιάξει το δικό του κανάλι στο YouTube με το ψευδώνυμο «Mr Dino Τv» αποφάσισε να δημιουργήσει από την αρχή το περιβάλλον μερικών εκ των πιο δημοφιλών σειρών της μικρής οθόνης και το αποτέλεσμα είναι πολύ συχνά ξεκαρδιστικό.

Ο Κωνσταντίνος έκανε την αρχή με εκπομπές όπως το Survivor και συνέχισε με αγαπημένες σειρές σαν το Κωνσταντίνου και Ελένης και το Παρά Πέντε για να καταλήξει στις Άγριες Μέλισσες, τη σειρά που άλλαξε τα τηλεοπτικά δεδομένα τα τελευταία δύο χρόνια.

Το πιο εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο έφηβος μαθητής έφτιαξε τα σκηνικά με τα χέρια του, χρησιμοποιώντας για έπιπλα χαρτόνια και πλαστικά παιχνίδια, ενώ κατάφερε να βρει μία κούκλα Playmobil που να παραπέμπει σε κάθε έναν από τους χαρακτήρες.

Δείτε τις Άγριες Μέλισσες εδώ:

 

 

 

 

 

Πηγή: womantoc.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.