Πρωταγωνίστρια είναι η Rebecca, η CEO και εκείνη που ίδρυσε την εταιρεία MatchDNA, η οποία “ευθύνεται” για το project του ONE. Το ερώτημα που θέτει η σειρά είναι το εξής: Πώς θα φαντάζει μια κοινωνία, όπου όλες οι ερωτικές σχέσεις θα γίνονται μέσω ανάλυσης DNA;

Στην περίπτωση του ONE τα αποτελέσματα είναι αμφιλεγόμενα: Από τη μια τα “ιδανικά ζευγάρια” που ταιριάζουν γενετικά και αυξάνονται ανά τον πλανήτη. Όμως από την άλλη, τα διαζύγια εκτοξεύονται σε μια προβληματική αναλογία.

Την ίδια ώρα, η Rebecca Webb (Hannah Ware) ακροβατεί ανάμεσα στις πιέσεις της κυβέρνησης για την ηθική γύρω από την εταιρεία της και στο παρελθόν της, το οποίο έρχεται στο παρόν μέσα από μια αστυνομική έρευνα.

Η σειρά παρακολουθεί τις ζωές πολλαπλών ηρώων, δείχνοντας πώς αυτές αλλάζουν μέσα από την παρεχόμενη υπηρεσία, και αναδεικνύει τα οριακά διλήμματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Οι περισσότεροι ήρωες προσεγγίζονται μάλλον επιφανειακά, πέραν της Rebecca που κρύβει μυστικά και ανατροπές. Σε πρώτη ανάγνωση θα λέγαμε πως η σειρά θυμίζει το Black Mirror.

Πηγή: news247.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.