Ναι, καλά διαβάσατε! Υπάρχει ολόκληρο πάρκο τύπου Disneyland, αλλά με τη χώρα της Πέππας το Γουρουνάκι.

Το Paultons Family Theme Park είναι ένα πάρκο ψυχαγωγίας που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο New Forest, κοντά στο χωριό Ower, στο Hampshire της Αγγλίας, με πολλά αξιοθέατα.

Η θεματική περιοχή Peppa Pig World βασίζεται στην παιδική τηλεοπτική σειρά Peppa Pig.

Εκεί, μπορεί κανείς να ανέβει πάνω στον Κύριο Δεινόσαυρο, στο τρένο του Παππού Γουρουνάκι, στο ελικόπτερο της Κυρίας Κουνέλι και πολλά, πολλά άλλα, που τα παιδάκια έχουν δει και έχουν αγαπήσει απο την τηλεοπτική σειρά.

Φυσικά και κυκλοφορούν σε όλο το θεματικό πάρκο η Πέππα και οι φίλοι της για να μπορέσει το παιδάκι σας να γνωρίσει τους ήρωές του και να βγάλει φωτογραφίες.

Έχει ξενοδοχείο κοντά στο Πάρκο για να μπορέσει κανείς να μείνει εκεί το βράδυ εάν θελήσει.

Το πάρκο διαθέτει και χώρους εστίασης, τουαλέτες, αλλαξιέρες και όλες τις ανέσεις. Διαθέτει επίσης και κατάστημα με αναμνηστικά όπως μπλουζάκια, κουκλάκια και είδη σπιτιού με θέμα την Πέππα, την οικογένεια και τους φίλους της.

Δίνεται χάρτης στον κάθε επισκέπτη, για να μπορέσει να εξερευνήσει όλα τα μέρη που υπάρχουν, στον μικρό αυτόν κόσμο της Πέππας.

Δείτε το χάρτη εδώ:

Φωτογραφίες: Peppa pig world Paulton’s Park


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.