Να και κάτι που μπορεί και να μας σώσει…

Φαίνεται πως αυτό το βραχιόλι βάζει “φρένο¨στις κακές συνήθειες και προκαλεί ηλεκτροπληξία κάθε φορά που το παρακάνουμε με το φαγητό!

Μήπως είσαι και εσύ από αυτούς που δεν μπορούν να ελέγξουν τη λαιμαργία τους, ενώ το delivery είναι η πιο εύκολη και ευχάριστη λύση στο “πεινάω”;.

Μήπως το να σταματήσεις το έτοιμο φαγητό, ή να περιορίσεις τις ποσότητες που τρως φαίνεται βουνό που αδυνατείς να ανέβεις; Ή μήπως κάθε φορά που αποφασίζεις να ξεκινήσεις δίαιτα ακούς από τους άλλους να λένε “ας παραγγείλουμε” και η δίαιτά σου χαλάει και φτου κι απ’ την αρχή;

Ε αυτό το βραχιόλι θα φροντίζει να σε ηλεκτρίζει λέγοντας σου έμμεσα “ΦΤΑΝΕΙ!”

Το βραχιόλι λέγεται Pavlok που θα βρεις στο Amazon, είναι ο τέλειος σύμμαχός σου σ’ αυτόν το δύσκολο αγώνα.

Διότι υπόσχεται να είναι εκεί κάθε φορά που θα ξεχνάς τον στόχο σου και θα λοξοδρομείς, ρίχνοντάς σου ένα ηλεκτροσόκ των 350 volt. Εκτός αυτού ωστόσο, θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς ή να μετριάσεις έστω, κι άλλες κακές συνήθειες, όπως το να τρως τα νύχια σου ή να κάθεσαι με τις ώρες στο ίντερνετ.

Το gadgetάκι αυτό, που έχει ως σκοπό να φέρει τον κόσμο στο δρόμο μιας πιο υγιεινής ζωής, κοστίζει 177€ και με κάθε του φόρτιση δίνει 150 χτυπήματα. Μιλάμε για αρκετά μεγάλο αριθμό, τον οποίο για να εξαντλήσεις πάει να πει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα…

Ο εφευρέτης του μιλώντας στο ABC News, ανέφερε:
Υπάρχει μια πραγματική δύναμη στο να χρησιμοποιείς λίγο πόνο για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να σπάσει μερικές κακές συνήθειες.

Μέχρι στιγμής οι γνώμες διίστανται για το Pavlok, με άλλους να παραδέχονται πως τους βοήθησε αρκετά στη μάχη τους να απαλλαγούν από διάφορα κουσούρια, ενώ άλλους να μιλούν αρνητικά για την ποιότητά του.

Πηγή: daddycool.gr, amazon.com, pavlok.com
Φωτογραφία: foxnews.com

Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.