Μια από τις κορυφαίες τάσεις του 2021 όσον αφορά τα μαλλιά, είναι το smoky hair. Πρόκειται για χρώματα βαφών που συνδυάζουν διαφορετικούς ψυχρούς τόνους δημιουργώντας ένα εκπληκτικό ντεγκραντάρισμα στα μαλλιά.

Θα έλεγε κανείς πως έχει πάρει το όνομα αυτό επειδή θυμίζει τα smokey eyes που αναμειγνύουν ομοιόμορφα τις σκιές των ματιών στο μακιγιάζ και δημιουργούν μια ομαλή διαβάθμιση χρωμάτων.

Το συγκεκριμένο χρώμα μπορεί να έχει ως τελικό αποτέλεσμα τόσο ένα μελαχρινό – καστανό χρώμα, όσο και ένα πιο ξανθό. Αυτό έχει να κάνει με τη βάση των μαλλιών σας, αλλά και το προσωπικό σας γούστο.

Ένας κομμωτής λοιπόν θα συνδυάσει 2 ή 3 διαφορετικές αποχρώσεις βαφής με την πιο σκούρα στις ρίζες και την πιο ανοιχτή στις άκρες για να δημιουργήσει το συγκεκριμένο trendy look. Στις βαφές αυτές συνήθως αναμειγνύει και ένα μέρος γκρι ή μπλε, προκειμένου να πετύχει το ιδανικό ψυχρό χρωματικά αποτέλεσμα.

Μάλιστα μπορείτε να περιορίσετε το smoky hair στις άκρες των μαλλιών ή να κάνετε ανταύγειες. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγετε ένα πιο δεσμευτικό ολοκληρωτικό χρώμα.

Αυτό όμως που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας, πριν προχωρήσετε στη βαφή αυτή, είναι πως παρά το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα, χρειάζεται αρκετή φροντίδα και περιποίηση για να παραμείνει αναλλοίωτο. Επομένως, θα χρειαστείτε ειδικά επαγγελματικά καλλυντικά προϊόντα μαλλιών, αλλά και σχετικά συχνή ανανέωση του χρώματος.

Αν λοιπόν σκέφτεστε να κάνετε μια ανανέωση στα μαλλιά σας, η επιλογή ενός χρώματος αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Προτείνουμε να μιλήσετε με τον κομμωτή σας να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.