ΓΥΝΑΙΚΑ

Britney Spears: “Τη στιγμή που τελείωσε η κηδεμονία μου, ένιωσα τόσο καλά με τον εαυτό μου επιτέλους!”

Η σταρ της ποπ μουσικής έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της τις σκέψεις της για τον εαυτό της, πριν και μετά τη συντηρητική κηδεμονία του πατέρα της!

«Στα 13 μου, ένιωθα κάπως όμορφη. Νομίζω ότι οι επαναστατικές μου μέρες οφείλονταν στο γεγονός ότι έπρεπε πάντα να είμαι τέλεια και όμορφη… Μετά έφτασα στα άκρα και έγινα άτακτη. Αλλά ακόμα κι εκείνες τις μέρες της επανάστασής μου, ένιωθα “καυτή”. Ένα πράγμα που μου έκανε ο “συντηρητής” κι ένα από τα πράγματα που με πλήγωσαν περισσότερο είναι ότι πάντα μου έλεγε ότι ήμουν χοντρή και ποτέ αρκετά καλή.

Ο μπαμπάς μου πάντα με έκανε να νιώθω ότι έπρεπε να προσπαθήσω… να προσπαθήσω… να προσπαθήσω! Κατέστρεψε τον σπόρο της ύπαρξής μου… τον σπόρο που με έκανε να νιώθω όμορφα, όπως όταν ήμουν 13 ετών, την αυτοπεποίθησή μου, τον αέρα μου, τον εσωτερικό μου διάλογο και ναι ακόμα και την προσωπική μου ζωή. «Όλα καταστράφηκαν εντελώς! Με έκανε να νιώθω άσχημη, άρα ήμουν! Πιστέψτε με … το να νιώθεις όμορφα είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος. Το ξέρω γιατί έχω δει και τα δύο! Τη στιγμή που τελείωσε η κηδεμονία μου, ένιωσα τόσο καλά με τον εαυτό μου επιτέλους!

Και μαντέψτε… Σταμάτησα να προσπαθώ τόσο σκληρά και ναι μπήκα σε έναν εντελώς νέο κόσμο! Ένιωσα όμορφα… επομένως ήμουν! Μπορεί να νιώθω έτσι, αλλά η ψυχολογική ζημιά από τον μπαμπά μου και κάθε άνθρωπο που τα πήγαινε καλά μαζί του θα είναι πάντα εκεί! Αυτό που σκέφτεσαι, αυτό είσαι !!!

Νιώθω σαν 13 χρονών ξανά» έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.