Χρώμα, γέλιο, χαρά, δημιουργία !!!

Αυτές είναι μερικές λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό για να περιγράψεις τα προϊόντα της Bow Boutique. Μια εταιρία χειροποίητων αξεσουάρ και ρούχων, πίσω από την οποία κρύβεται η Βασιλική. Μια γλυκιά μανούλα, αλλά και δυναμική γυναίκα, που είναι το μυαλό και η καρδιά του brand.

Πολύχρωμες κορδέλες, fluffy σκουφάκια, πρωτότυπα λαστιχάκια, μοναδικά κολάν και must- have μπλουζάκια, συνθέτουν την όλο ζωντάνια και χρώμα collection της Bow Boutique

Καθώς εμείς αγαπάμε να αναδεικνύουμε τα γυναικεία (ειδικά ) μυαλά πίσω από μια επιτυχημένη επιχείρηση, δεν γινόταν να μην την ρωτήσουμε για το πώς εμπνεύστηκε την Bow Boutique, τα πρώτα της βήματα σε αυτόν τον χώρο, αλλά και τα όνειρά της για το μέλλον.

Ας τα πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή…

“Ξεκίνησα να φτιάχνω φιόγκους κυριολεκτικά για πλάκα, χωρίς να έχω καμία ιδέα από ραπτική και βλέποντας βιντεάκια στο Υoutube. Λόγω ενός προβλήματος υγείας, οι γιατροί μου σύστησαν να ξεκινήσω μαθήματα αγγειοπλαστικής, προκειμένου να βελτιώσω την λεπτή μου κινητικότητα. Άλλαξα περίπου τέσσερις ομάδες αγγειοπλαστικής, όταν πλέον σιγουρεύτηκα πως δεν ήταν για μένα αυτή η τέχνη. Δεν είχε χρώμα, ήταν όλα πολύ μουντά και εγώ χρειαζόμουν φως και χαρά! Έτσι ξεκίνησα να ράβω φιόγκους, με δανεική μάλιστα μηχανή, χρησιμοποιώντας για υφάσματα παλιά πουκάμισα και πετσέτες. Οι κόρες μου φορούσαν αυτούς τους φιόγκους στο σχολείο, τις έβλεπαν τα άλλα κοριτσάκια και ξεκίνησαν να μου ζητούν να φτιάξω και σε αυτές. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα”

-Πώς το χόμπι γίνεται επάγγελμα;

“Ούτε που το κατάλαβα. Το ένα έφερε το άλλο. Μια μαμά από το σχολείο μου ζήτησε να της φτιάξω στέκες με φιόγκους σαν δωράκι για τα κοριτσάκια σε μια βάφτιση. Έτσι άρχισα να σκέφτομαι πως ίσως και να μπορεί να εξελιχθεί σε μια επιχείρηση όλη αυτή η προσπάθεια. Σιγά σιγά ξεκίνησα να παίρνω μέρος σε διάφορα events, όπως χριστουγεννιάτικα μπαζάρ, στα οποία έβαζα μέχρι και τον άντρα μου να βοηθάει. Και φτάσαμε σήμερα να συνεργάζομαστε με διάφορους χώρους στην Αττική, στους οποίους μπορεί να βρει τα προϊόντα της Bow Boutique, να έχουμε αναπτύξει το e- shop μας www.bowboutique.gr και να αναπτυσσόμαστε συνεχώς με νέες σειρές αξεσουάρ, τις οποίες εμπνέομαι από τις κόρες μου.

-Πώς συνδυάζεις την δουλειά με την μητρότητα;

Ανέκαθεν δούλευα με εξαντλητικά ωράρια. Πριν αποκτήσω παιδιά, η ζωή μου ήταν κυριολεκτικά μόνο δουλειά. Αυτοί οι ρυθμοί σαφέστατα δεν γινόταν να συνεχιστούν και μετά τα παιδιά. Διάφορες συγκυρίες και μέσα από αναποδιές που έγιναν ευκαιρίες, είμαι σήμερα σε μια θέση στην οποία μπορώ να τα συνδυάσω όλα πολύ αρμονικά. Άλλωστε τα κορίτσια μου, συμμετέχουν ενεργά στην διαδικασία παραγωγής της Βow Boutique. Η καθεμία με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της, έχει συμβάλλει στη δημιουργία της δικής της σειράς αξεσουάρ. Η Ιφιγένεια έχει ένα σικάτο και φίνο γούστο, ενώ η Τζωρτζίνα είναι πιο εκρηκτική και έντονη σαν χαρακτήρας. Όλα αυτά αποτυπώνονται στο τελικό αποτέλεσμα.

– Έχεις αντιμετωπίσει και πολλές δυσκολίες όμως. Σε έχουν επηρεάσει στην καθημερινότητά σου;

Εδω και κάποια χρόνια ταλαιπωρούμαι με την σκλύρηνση κατά πλάκας. Μετά από μια πολύ άσχημη περιπέτεια που βίωσα στην οικογένειά μου, δυστυχώς ανέπτυξα αυτό το αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο και σαφώς δεν είναι κάτι απλό. Έχω βέβαια και δύσκολες μέρες, αλλά είμαι λάτρης της ζωής και γι’αυτό φροντίζω να εστιάζω στα αισιόδοξα κομμάτια της. Προσωπικά περιγράφω τον εαυτό μου ως “εμπειριών συλλέκτης”. Μέσα από την δουλειά μου, φροντίζω την αρρώστια μου και έτσι ασθενώ χωρίς να είμαι ασθενής. Έχω άλλωστε, αλλεργία στην μιζέρια.

Σε μια οικονομία που αλλάζει συνεχώς και με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς, αρχίζουμε να ξεχωρίζουμε αργά αλλά σταθερά, μικρές επιχειρήσεις που βλέπουμε πως κάνουν την διαφορά στον τομέα τους. Οι καταναλωτές σήμερα, και ειδικά όπως έχει διαμορφωθεί η καθημερινότητα λόγω της πανδημίας, στρέφονται περισσότερο από ποτέ σε προϊόντα που συνδυάζουν το γούστο, την μοναδικότητα αλλά και τις προνομιακές τιμές.

Βάλτε χρώμα στη ζωή σας με χειροποίητα αξεσουάρ που κάνουν την διαφορά στην εμφάνισή σας και γεμίζουν χαρά την καθημερινότητά σας.

Facebook: BowBoutique.gr

Instagram: bow_boutique.gr

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.