Το να είσαι μαμά μπορεί να είναι δύσκολο όσον αφορά την εύρεση του χρόνου για να κάνεις το μακιγιάζ σου, αλλά παρακάτω έχουμε εντοπίσει μερικά είδη μακιγιάζ που πρέπει να κρατάς στην τσάντα σου για να κάνεις τη ζωή πιο εύκολη και γρήγορη!

BB Cream: Η κρέμα BB είναι ελαφρύτερη από το foundation, αλλά παρέχει αρκετή κάλυψη για να κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο φρέσκο. Μερικές φορές, δεν έχετε το χρόνο να ταιριάξετε και να συνδυάσετε ένα foundation και απλά θέλετε κάτι να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται λίγο λιγότερο κόκκινο και λίγο πιο λείο. Σε αυτήν την περίπτωση, η κρέμα BB είναι η τέλεια επιλογή. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή όταν έχει ήλιο έξω και δεν θέλετε να ιδρώσετε βάζοντας ένα ολόκληρο στρώμα foundation.

Consealer: Ο,τι πρέπει για να καλύψετε μαύρους κύκλους και τυχόν σπυράκια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσέξετε την απόχρωση.

Αδιάβροχη Μάσκαρα: Μια αδιάβροχη μάσκαρα είναι πολύ πιο απαραίτητη από μια κανονική μάσκαρα.

Λιπγκλος: Θα κρατήσει τα χείλη σας λαμπερά και όμορφα χωρίς να έχει την πιθανή καταστροφική μουτζούρα ενός πολύχρωμου κραγιόν. Θα είστε πάντα γρήγορη, καθώς δεν χρειάζεται τόσο προσεκτική εφαρμογή.

Ένα καλό ρουζ για την απόχρωση του δέρματός σας: Είναι πρακτικό και δίνει αμέσως κάποιο χρώμα στα μάγουλά σας με αποτέλεσμα να σας κάνει να φαίνεστε πολύ πιο φρέσκες.

Λευκό Eyeliner (μολύβι): Προσθέσετε ένα άσπρο eyeliner στο εσωτερικό της γραμμής των ματιών σας. Αυτό κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πιο πλατιά και με τη σειρά τους, ξεγελά τους ανθρώπους να σκεφτούν ότι είστε πιο ξύπνιοι από ό, τι στην πραγματικότητα.

Τερακότα: Ένας άλλος τρόπος για να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται πιο αναζωογονημένο και υγιές – ειδικά αν θέλετε να φαίνεται πιο μαυρισμένο, εάν τυχαίνει να είστε πιο ανοιχτόχρωμη.

Ένα κόκκινο κραγιόν: Θα σας κάνει να φαίνεστε και να αισθάνεστε τολμηρές και σίγουρες για τον εαυτό σας, και αν πηγαίνετε σε ένα ραντεβού, σε ένα πάρτι – πραγματικά, οπουδήποτε – αυτό θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα. Και το χρειαζόμαστε όλοι αυτό μερικές φορές.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.