Όχι ότι φαινόμαστε μεγάλες ή κάτι τέτοιο … αλλά, ποιός δεν θέλει να νιώθει λίγο πιο φρέσκος μερικές φορές ;! Αυτά τα 5 απλά κόλπα μακιγιάζ μπορούν να σας βοηθήσουν να γυρίσετε το χρόνο λίγο πίσω.

Highlighter: Εάν το δέρμα στο πρόσωπό σας έχει αρχίσει να βουλιάζει, μπορείτε να προσθέσετε ξανά όγκο με λίγο highlighter. Εφαρμόστε σε μέρη όπως το πάνω μέρος των ζυγωματικών σας, κατά μήκος της μύτης, πάνω από τα φρύδια, και κάτω και πάνω από το στόμα σας.

Έντονα Φρύδια: Τα φρύδια μας γίνονται πιο λεπτά όσο μεγαλώνουμε. Προκειμένου να φαίνονται πληρέστερα, χρησιμοποιήστε ένα βουρτσάκι φρυδιών για να βουρτσίζετε τις τρίχες προς τα πάνω και προς τα έξω. Γεμίστε τα, χρησιμοποιώντας ένα κιτ φρυδιών ή μολύβι και ξανα βουρτσίστε με το χτενάκι φρυδιών.

Ανοίξτε τα μάτια: Για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγάλα και ανοιχτά, χρησιμοποιήστε μια μεσαίου χρώματος σκιά ματιών στην πτυχή του καπακιού σας και ολοκληρώστε την με ένα ελαφρύτερο χρώμα σαμπάνιας. Επαναλάβετε στο άλλο καπάκι και ολοκληρώστε το λουκ με eyeliner και μάσκαρα.

Χειλάκι Πετροκέρασο: Ένα άλλο “πλεονέκτημα” της γήρανσης: παράγουμε λιγότερο κολλαγόνο, που σημαίνει ότι τα χείλη μας αρχίζουν να αραιώνονται. Για να δημιουργήσετε μια πιο πληρέστερη εμφάνιση, ξεκινήστε με ένα μολύβι περιγράμματος χειλιών που είναι λίγο πιο σκούρο από τον φυσικό τόνο των χειλιών σας. Ακολουθήστε τη γραμμή γύρω από τα χείλη σας και, στη συνέχεια, “μουτζουρώστε” το λίγο στη μέση των χειλιών για να κρατήσει περισσότερο. Συμπληρώστε το με λίγο λιπ γκλός.

Μάγουλο Βερίκοκο: Για να επαναφέρετε τη νεανική σας λάμψη, πιάστε το ρουζ σας. Τοποθετήστε ελαφρά πάνω από τα μήλα σας, λίγο πάνω από τη μύτη σας και λίγο πάνω από το πηγούνι σας.

Έτοιμη!


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.