Μπορείς να κάνεις τα πάντα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είσαι απαλλαγμένη από συνέπειες. Να είσαι γενναία, να είσαι ελεύθερη, να είσαι έξυπνη, να είσαι τολμηρή, να είσαι θαρραλέα. Απλώς να γνωρίζεις ότι υπάρχει πάντα η συνέπεια για αυτό που επιλέξεις.

Θα παίξεις πολλούς ρόλους ως γυναίκα: γυναίκα, μαμά, κόρη, αδελφή, συνάδελφος, φίλη και ούτω καθεξής. Μην χάσεις όμως την αυτονομία σου, προσπαθώντας να είσαι τα πάντα για όλους.

Η καρδιά σου θα ραγίσει, και οι άνθρωποι θα σε απογοητεύσουν, αλλά μην το αφήσεις να σε κάνει σκληρή. Είναι εντάξει να αισθάνεσαι ευάλωτη. Το να μην χάνεις την πίστη σου στους ανθρώπους όμως, είναι το πιο γενναίο πράγμα που μπορείς να κάνεις.

Δεν είσαι απλώς ένα όμορφο πρόσωπο: είσαι ένα λαμπρό μυαλό, μια συμπονετική καρδιά, ένα δυνατό σώμα, μια βαθιά και αιώνια ψυχή. Δεν είσαι απλά “όμορφη”. Είσαι ένα υπέροχο ον, γεμάτο φιλοδοξίες και όνειρα. Μην ξεχνάς ότι έχεις φτιαχτεί για πολύ περισσότερα απο αυτά που σου προβάλλει η κοινωνία, η τηλεόραση και το Διαδίκτυο.

Να είσαι πάντα συμπονετική με τους γύρω σου. Δείξε αγάπη και καλοσύνη. Όλοι έχουμε τα δικά μας θέματα. Μερικοί απλώς δεν ανοίγονται και αφήνουν άλλους να βοηθήσουν. Μια ευγενική λέξη, ένα χαμόγελο ή «γεια σου» μπορεί να κάνει κάποιον να νιώσει πως η ζωή έχει νόημα.

Είναι καλό να λες όχι και να το εννοείς. Είναι ακόμα καλύτερο να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου.

Απόλαυσε λίγο χρόνο μόνη σου, γνώρισε τον εαυτό σου.

Οι αδυναμίες σου δεν ορίζουν το ποιά είσαι. Είσαι ένα διαμάντι με πολλές ατέλειες, πλευρές και φως που λάμπει.

Το να είσαι μαμά δεν είναι εύκολο, συχνά νιώθουμε ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί για τα παιδιά μας. Παρακαλώ να ξέρεις απλά ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό.

Να θυμάσαι πάντα ότι είμαι η μητέρα σου. Έχουμε το ίδιο αίμα, σε κουβαλούσα στη μήτρα μου για εννέα μήνες και κάποτε ήμασταν ένα. Ανεξάρτητα από το μονοπάτι που επιλέγεις, ένα κομμάτι μου είναι πάντα μαζί σου. Θα είμαστε πάντα σε αυτό μαζί. Δεν έχει σημασία τι αντιμετωπίζεις. Στα καλά, στα κακά και στα άσχημα, κοριτσάκι μου, θα είμαι εκεί.

Τώρα και για πάντα!

Πηγή: totallythebomb.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.