Το κόκκινο κραγιόν είναι κλασικό, κομψό, ευέλικτο. Και με αυτές τις οδηγίες, όλοι (ναι, αυτό σημαίνει ακόμα κι εσείς!) μπορείτε να το φορέσετε.

Προσέξτε το φωτισμό. “Εάν πρόκειται να είστε σε εξωτερικούς χώρους, επιλέξτε μια πιο απαλή απόχρωση του κόκκινου”, λέει η Rachel Lockhart, ιδιοκτήτρια του Rachel’s Makeup Studio, στη Βοστώνη. “Για το βράδυ, πάμε πιο τολμηρά, ώστε τα χαρακτηριστικά σου να ξεχωρίζουν.”

Αποφύγετε το βαθύ κόκκινο, εάν έχετε λεπτά χείλη. Τείνουν να κάνουν τα χείλη να φαίνονται μικρότερα.

Πειραματιστείτε με έντονες αποχρώσεις εάν έχετε έντονα χαρακτηριστικά. «Η φυσική αντίθεση σάς δίνει περισσότερες επιλογές», λέει η Jill Morton, επικεφαλής της ColorCom, μιας συμβουλευτικής εταιρείας στη Χονολουλού, για όσους έχουν έντονα φυσικά χρώματα (για παράδειγμα, δέρμα πολύ λευκό, μαύρα μαλλιά, μπλε μάτια κτλ).

Μην τονίζεις τα μάτια σου. “Συνδυάστε το κόκκινο κραγιόν με το ελαφρύτερο δυνατό μακιγιάζ των ματιών”, λέει ο σχεδιαστής κραγιόν Poppy King. Μια μάσκαρα και μπεζ σκιά είναι ιδανικό.

Μην φοράτε ένα κόκκινο κραγιόν σε συνδιασμό μια σκιά που δεν ταιριάζει. λέει η μακιγιέρ Maria Verel.

Συντονίστε τις αποχρώσεις την εμφάνισή σας. Βγάλτε λίγο λεκέ από το κραγιόν στα μήλα σας και στη συνέχεια, απλώστε το με τα δάχτυλά σας.

Να είστε ακριβείς. Είτε αυτό σημαίνει οτι χρησιμοποιείτε πινέλο ή εφαρμόζετε κραγιόν απευθείας από το σωληνάριο. “Το κόκκινο κραγιόν δεν πρέπει ποτέ να εφαρμόζεται πρόχειρα και βιαστικά όπως για παράδειγμα στο αυτοκίνητο”, λέει ο Verel.

Μην χρησιμοποιείτε περίγραμμα κόκκινων χειλιών. Εάν δεν ταιριάζει τέλεια με το κραγιόν σας (και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σας σε αυτό), θα καταλήξετε σε ένα δίχρωμο εφέ. Εάν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε περίγραμμα, βρείτε μια απόχρωση που είναι κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας και χρησιμοποιήστε την για να περιγράψετε τα χείλη σας.

Αποτρέψτε την Μουτζούρα. Απλώστε λίγο κονσίλερ γύρω από τα όρια του στόματός σας.

Αποφύγετε το κραγιόν στα δόντια σας. Μετά την εφαρμογή, βάλτε το δάχτυλό σας στο στόμα σας, καθαρίστε τα χείλη σας γύρω από αυτό και μετά τραβήξτε το αργά για να αφαιρέσετε το υπερβολικό χρώμα.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.