Στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, η Ριάνα εμφανίζεται πιο εντυπωσιακή από ποτέ και μιλάει ανοιχτά για την εμπειρία της.

Η διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος της Vogue, λίγες εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και παραχώρησε μία συνέντευξη για το «πιο όμορφο ταξίδι της ζωής της», όπως και το χαρακτηρίζει.

Αρχικά, αναφέρθηκε στα «τολμηρά» σύνολα που προτιμά ακόμα, παρά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης. Συγγνώμη, αλλά έχει τόση πλάκα πλέον, να διαλέγω ρούχα για να ντυθώ. Δεν θα αφήσω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου να εξαφανιστεί, μόνο και μόνο επειδή το σώμα μου αλλάζει», είπε αρχικά.

Όπως δήλωσε στη συνέχεια, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να «ντραπεί» για το σώμα της, όσο «πρησμένο» κι αν φαίνεται.

«Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν πρόκειται να ντραπώ για αυτό. Είναι μία περίοδος που κανονικά, θα έπρεπε να τη γιορτάζω. Γιατί να κρύψει κάποια την εγκυμοσύνη της;», τόνισε η Ριάνα.

«Ελπίζω να καταφέρουμε να επαναπροσδιορίσουμε το τι θεωρείται “αξιοπρεπές” για τις έγκυες γυναίκες», συμπλήρωσε.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αγαπημένο της, ASAP Rocky, με τον οποίο αν και ξεκίνησαν ως φίλοι, κατέληξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz.

«Οι άνθρωποι δεν βγαίνουν εύκολα από το friendzone μου. Σίγουρα μου πήρε χρόνο να ξεπεράσω το πόσο καλά τον ξέρω και με ξέρει, γιατί ξέρουμε επίσης, σε τι μπελάδες μπορεί να βάλει ο ένας τον άλλο», ανέφερε.

πηγή: protothema.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.