Gigi Hadid & Baby Zigi:

Γνωρίζαμε πάντα ότι το μοντέλο Gigi Hadid και ο Βρετανός τραγουδιστής Zayn Malik θα είχαν όμορφο μωρό. Η γέννηση της κόρης της Gigi ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο και παρόλο που δεν έχουμε δει ακόμα το πρόσωπο της “Baby Zigi” – μέχρι να μάθουμε το πραγματικό της όνομα – γνωρίζουμε ήδη ότι θα είναι ένα κομψό μικρό κοριτσάκι.

Kate Moss & Lila Grace:

Αν και η Kate Moss τείνει να κρατάει σε απόσταση τη νεαρή της κόρη Lila Grace από τα φώτα της δημοσιότητας, έκανε μια εξαίρεση πέρυσι όταν οι δύο ποζάρανε μαζί για μια φωτογράφηση του Mario Testino για την American Vogue για την προώθηση του τελευταίου αρώματος της Kate, Lilabelle. «Το Lilabelle είναι το πιο προσωπικό μου άρωμα, εμπνευσμένο από την κόρη μου Lila», είπε το σούπερ μοντέλο. «Είναι ένα πολύ απαλό και απαλό άρωμα, αλλά και λίγο τολμηρό».

Victoria & Harper Beckham:

Μετά από τρία αγόρια, η Βικτώρια Μπέκαμ το χε μυστικό για το πόσο ήλπιζε ότι η τέταρτη εγκυμοσύνη της ήταν κορίτσι – και ένα κορίτσι είχε. Η μικρή Harper Seven είχε μια ευοίωνη είσοδο στον κόσμο, παρακολουθώντας τις πρώτες πασαρέλες της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τις πρώτες εβδομάδες της ζωής της, και η γκαρνταρόμπα της ήδη να ανταγωνίζεται αυτή της διάσημης μαμάς της. «Πήγαμε χθες στην Prada και την άρεσε», δήλωσε η Victoria τον Ιανουάριο του 2018. «Ήταν σαν να έλεγε,« Μαμά, είμαι σπίτι! »

Kim Kardashian & North West:

Η North West γίνεται ένα μικροσκοπικό εικονίδιο στυλ. Παίρνοντας απο τον μπαμπά Kanye West, ξέρει τι θέλει όσον αφορά το στυλ. Στην πραγματικότητα, σε ηλικία μόλις 7 ετών, είναι το πιο πρόσφατο αστέρι της καμπάνιας μόδας της SKIMS της μαμάς της.

Khloé Kardashian & True Thompson:

Η Khloé γέννησε την True Thompson στις 12 Απριλίου 2018 και έκτοτε, αποδείχθηκαν το πιο κομψό και αξιολάτρευτο ζευγάρι μητέρας-κόρης. Έλα, κοίτα τες!

Kylie Jenner & Stormi Webster:

Η Kylie Jenner και η Stormi Webster (πιθανώς το πιο χαριτωμένο παιδί σε ολόκληρο τον κόσμο) είναι ένα πολύ κομψό ντουέτο μητέρας και κόρης. Σοβαρά, τι παιδί ηλικίας δύο ετών γνωρίζετε με μια τόσο εντυπωσιακή συλλογή αθλητικών παπουτσιών;

Kaia Gerber & Cindy Crawford:

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Cindy Crawford είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο – οπότε δεν ήταν κάτι σοκαριστικό όταν άκουσα ότι η πρωτοποριακή καριέρα της κόρης της Kaya Gerber την κάνει να νιώθει περήφανη. “Κοιτάζω την κόρη μου και μου αρέσει,” Έχεις το παλιό μου δέρμα και το θέλω πίσω! Έχετε τα παλιά μου πόδια, τα θέλω πίσω! Έχει τα παλιά μου μαλλιά, τα θέλω πίσω! ” αστειέυτηκε η Cindy.

Kendall & Kris Jenner:

Η ομάδα των ονείρων του Keeping Up With the Kardashians ξέρει σίγουρα πώς να κάνει τους πάντες να πέφτουν στα γόνατά τους κάθε φορά που βγαίνουν. Ενώ η Kendall το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου και η momager Kris – με αυτό το δίδυμο, όχι μόνο οι ντουλάπες είναι αξιοζήλευτες, αλλά και η αίσθηση του στυλ.

Gwyneth Paltrow & Blythe Danner:

Πριν γίνει κομψή μαμά, η Gwyneth Paltrow ήταν η κόρη μιας: σούπερ-κομψής ηθοποιού Blythe Danner. Σε μια συνέντευξη με το Parade.com πέρυσι, η Blythe αποκάλυψε τις συμβουλές που είχε δώσει στην Gwyn όταν έγινε η ίδια η μητέρα. «Πάρτε μόνο τις δουλειές που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για εσάς και προσπαθήστε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό», ήταν η πρώτη θέση στη λίστα της.

Reese Witherspoon & Ava Phillippe:

Αυτό το ζευγάρι μοιάζει τόσο πολύ, είναι σχεδόν φρικιαστικό! Θα μπορούσαν να είναι αδελφές! Η Ρις και η έφηβη κόρη της είναι πολύ κοντά και συχνά εμφανίζονται μαζί σε δημόσιες εκδηλώσεις. Η Ava, του οποίου ο μπαμπάς είναι ο Ryan Phillippe, μπορεί να είναι μόλις 21 ετών, αλλά το έχει ήδη κατακτήσει το στυλ.

Willow Smith & Jada Pinkett-Smith:

Οι κυρίες στη ζωή του Will Smith είναι τα χρυσά κορίτσια όσον αφορά το στυλ και την επιτυχία.

Beyoncé & Blue Ivy:

Υπάρχει ένα πιο όμορφο ντουέτο μητέρας-κόρης στον κόσμο των διασημοτήτων από τους Bey και Blue;

Kourtney Kardashian & Penelope Disick:

Η Kourtney Kardashian είναι ένα από τα εικονίδια του στυλ μας και η Penelope εξελίσσεται σε μικρή fashionista.

Zoe Kravitz & Lisa Bonet:

Σε νεαρή ηλικία, η Lisa Bonet βρήκε φήμη στο The Cosby Show. Μετά απο 18 χρόνια, και η Zoe Kravitz – η κόρη της με τον rocker Lenny – ακολουθούσε τα τα βήματα της.

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.