Η προσπάθεια να βρείτε τις ιδανικές κούκλες μόδας για τα παιδιά σας, μπορεί να είναι λίγο δύσκολη. Ειδικά αν ψάχνετε για μια πιο φυσική κούκλα, που να αντικατοπτρίζει και τα ενδιαφέροντα του παιδιού σας.

Αυτές οι καταπληκτικές, ανακυκλωμένες κούκλες μόδας, από την καλλιτέχνη Sonia Singh είναι οι ιδανικές κούκλες για τα παιδιά σας.

Οι κούκλες της είναι σχεδιασμένες με γνώμονα τα αληθινά παιδιά, με φρέσκα πρόσωπα, διασκεδαστικά ρούχα και έτοιμα για κάθε είδους υπαίθριες περιπέτειες.

Φωτό: Tree Change Dolls – Facebook

Οι Tree Change Dolls είναι δική του δημιουργία της Singh, με κάθε κούκλα να είναι λίγο διαφορετική. Κάθε κούκλα διασώθηκε από καταστήματα μεταχειρισμένων παιχνιδιών, για να ξεκινήσει μια νέα ζωή με έναν νέο ιδιοκτήτη.

Η Singh ξεκινά παίρνοντας κάθε κούκλα και αφαιρώντας το εργοστασιακό χρώμα στα πρόσωπα τους, συμπεριλαμβανομένου του υπερβολικού μακιγιάζ στα μάτια.

Στη συνέχεια τις βάφει ξανά, χωρίς το ψεύτικο μακιγιάζ για μια πιο φυσική εμφάνιση. Οι εργασίες επισκευής γίνονται στα χέρια και τα πόδια, και τα μαλλιά καθαρίζονται, τακτοποιούνται και ανανεώνονται.

Μετά το makeover, η μαμά της Singh, βοηθά με το makeover μόδας, το ράψιμο ή το πλέξιμο ρούχων για τις κούκλες.

Τα πρακτικά ρούχα έχουν σχεδιαστεί για περιπέτειες σε εξωτερικούς χώρους – πλεκτά πουλόβερ και φορέματα, μαλακές φούστες, άνετα παντελόνια. Κάθε κούκλα είναι έτοιμη για ό, τι ιστορίες μπορεί να ονειρευτεί το παιδί σας.

Η Singh πουλάει τις κούκλες μέσω του καταστήματος της στο Etsy “Tree Change Dolls”, με μια νέα παρτίδα να κυκλοφορεί κάθε μήνα.

Καταπληκτικό! Έτσι;;


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.