Πριν λίγες ημέρες, η σταρ ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως απέβαλε.

Η Μπρίτνεϊ είχε κάνει γνωστή τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της, πριν από έναν περίπου μήνα και ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν, δυστυχώς. Σε πρόσφατη δημοσίευσή της, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως μάλλον εκείνη κι ο αγαπημένος της βιάστηκαν να γνωστοποιήσουν την εγκυμοσύνη της. Παρά τα δυσάρεστα όμως, δεν θα πάψουν να προσπαθούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγραψε:

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε πως χάσαμε το μωρό – θαύμα μας, στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μου. Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον κάθε γονιό. Μπορεί να έπρεπε να περιμένουμε λίγο ακόμα για να το ανακοινώσουμε. Ωστόσο, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και θέλαμε να ανακοινώσουμε τα χαρμόσυνα νέα. Η αγάπη του ενός για τον άλλο είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για την στήριξή σας. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή την δύσκολη στιγμή».

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο σύντροφος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά τη δυσάρεστη είδηση του χαμού του πρώτου τους παιδιού.

πηγή: protothema.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.