Δεν το ήξερα. Δεν είχα ξανα ακούσει κάτι ανάλογο. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα μπορούσε να λειτουργεί ένα τέτοιο προϊόν. Έλα όμως που τελικά, φαίνεται πως είναι η πιο έξυπνη ανακάλυψη για την έμμηνο ρύση, που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Και τα ψάχνω αυτά να ξέρετε.

Στο εξωτερικό υπάρχει εδώ και χρόνια. Πρόκειται για ειδικά, ελαστικά, επαναχρησιμοποιούμενα κυπελλάκια, που σκοπό έχουν να συλλέξουν το αίμα.

Στην εφαρμογή του είναι πανεύκολο. Διπλώνεις, εισάγεις. Είναι τόσο ελαφρύ που δεν το νιώθεις καν, όπως το ταμπόν. Η διαφορά όμως με το ταμπόν είναι πως το κυπελλάκι δεν αφήνει υπολείμματα από ίνες. Είναι κατασκευασμένο από ιατρική σιλικόνη 100%, χωρίς κάποιο πρόσθετο χημικό. Δεν περιέχει αλλεργιογόνες ουσίες ή αρώματα. Δεν επηρεάζει στο ελάχιστο το περιβάλλον ή το φυσιολογικό pH του κόλπου.

Έχουν μεγάλη χωρητικότητα, άρα “συλλέγουν” πολύ περισσότερα υγρά από μια σερβιέτα. Μπορείς να γυμναστείς, να κοιμηθείς, να κάνεις κατακόρυφο, να κολυμπήσεις, να κάνεις ότι θες χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα!

Και το καλύτερο; Αυτό που, πέρα απο όλα τα άλλα του καλά, με έπεισε πως το χρειάζομαι οπωσδήποτε; Επαναχρησιμοποιείται για έως και 10 χρόνια! Πλύνε -βάλε! Καταλαβαίνεις για τί επίπεδα οικονομίας μιλάμε; Τον χρόνο ξοδέυουμε περίπου 300 ευρώ σε σερβιέτες, ταμπόν και όλα τα συναφή, τα οποία πλέον μένουν στην τσέπη. Επίσης, τα προϊόντα γυναικείας υγειινής, επιβαρύνουν σε απίστευτα επίπεδα το περιβάλλον, κάτι το οποίο δεν μπορούμε πλέον να το αγνοήσουμε. Το κυπελλάκι μειώνει εξαιρετικά το οικολογικό μας αποτύπωμα.

Γιατί λοιπόν να μην δώσουμε ευκαιρία σε ένα προϊόν που υπόσχεται πως μπορεί να μας απαλλάξει απο περιττά προβλήματα; Εγώ το πήρα απόφαση… Σειρά σου τώρα!

Και να θυμάσαι πως πάντα συμβουλευόμαστε τον γιατρό μας για οποιαδήποτε απορία!


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.