ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑ

Η Halle Berry αποκαλύπτει τη συνταγή της μάσκας ομορφιάς που φτιάχνει σπίτι της

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Halle Berry όταν ρωτήθηκε πως αισθάνεται που όλος ο κόσμος ασχολείται με την εμφάνισή της, εκείνη απάντησε:

“Μάλλον δεν τη σκέφτομαι τόσο πολύ όσο οι άλλοι. Επικεντρώνομαι σε τόσα άλλα πράγματα στη ζωή μου. Πολλές άλλες πλευρές μου έχουν το ενδιαφέρον μου, πολύ περισσότερο από την εξωτερική μου εμφάνιση. Μου αρέσει όταν μου λένε “Είσαι καλή μητέρα” ή “Είσαι ταλαντούχος ηθοποιός”. Αυτά είναι τα πράγματα που εκτιμώ περισσότερο, γιατί για αυτά τα πράγματα δουλεύω πολύ σκληρά κάθε μέρα. Η εξωτερική εμφάνιση είναι κάτι υποκειμενικό. Αυτό που κάποιος θεωρεί ωραίο, μπορεί να μην είναι για κάποιον άλλον. Προσωπικά, δεν ξοδεύω τόσο χρόνο σε αυτό το κομμάτι του εαυτού μου“.

Μίλησε και για το self care που κάνει τον τελευταίο καιρό στο σπίτι της. “Κάνω περισσότερα πεντικιούρ μόνη μου και facials. Τις φορές που κάνω βαθύ καθαρισμό, θα απλώσω στο πρόσωπό μου και μια φυσική μάσκα που φτιάχνω με γιαούρτι, μέλι και λεμόνι για την βιταμίνη C. Πραγματικά το διασκεδάζω”

Ετοιμάστε τα υλικά!

 

Πηγή: faysbook.gr, ladylike.gr

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.