Πονάει! (ειδικά εάν είχατε κολπική γέννα): Και θα χρειαστείτε πολύ λιπαντικό. Απλά αγοράστε λιπαντικό, σας υπόσχομαι ότι είναι απαραίτητο! Ανάλογα με το εάν έχετε σκιστεί, κ.λπ., μπορεί να είναι πραγματικά οδυνηρό την πρώτη φορά και αρκετές φορές μετά από αυτό. Επίσης πείτε στον σύντροφό σας να πηγαίνετε αργά τις πρώτες φορές. Δεν είναι αγώνας. Πιθανότατα δεν θα είναι τόσο ευχάριστο για λίγο, αλλά υπόσχομαι ότι θα βελτιωθεί.

Μπορεί να μην αισθάνεστε το ίδιο με πριν: Εννοώ και γενικά και σε ορισμένες στάσεις. Τα πράγματα δεν γυρίζουν πάντα στη θέση τους όπως ήταν κάποτε (ειδικά στην αρχή), κάτι που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να είναι επώδυνες οι στάσεις που κάποτε ήταν οι αγαπημένες σας. Να είστε υπομονετικοί και να είστε έτοιμοι να αλλάξετε τα πράγματα λίγο για να δείτε τι έχει καλύτερη αίσθηση!

Η σεξουαλική σας διάθεση μπορεί να μην είναι αυτό που ήταν κάποτε. ΕΙΔΙΚΑ εάν θηλάζετε. Αυτό είναι τόσο σημαντικό να το καταλάβετε και να το καταλάβει και ο σύντροφός σας. Πρέπει να υπάρχει μια αμοιβαία κατανόηση εδώ ότι κυριολεκτικά δεν μπορείτε να ελέγξετε τη λίμπιντο σας σε αυτήν την κατάσταση. Οι ορμόνες φταίνε! Ο θηλασμός συνήθως (σημείωση: όχι πάντα) σκοτώνει τη λίμπιντο σας, οπότε δεν είναι ασυνήθιστο να μην έχετε όρεξη για σεξ. Και εννοώ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ.

Μαζί με αυτό, μπορεί να νιώσετε το αιδοίο σας πιο ξηρό από την έρημο της Σαχάρας. Και πάλι, εξαιρετικά κοινό. Και πάλι, ορμόνες που φταίνε. Και πάλι, το λιπαντικό σας σώσει αν θέλετε σεξουαλική επαφή.

Ίσως θελήσετε να ρίξετε μπουνιά στο σύντροφό σας εάν πλησιάσει το στήθος σας. Ξέρω ότι δεν είμαι μόνη όταν λέω το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ πράγμα που ήθελα είναι ο σύζυγός μου να ασχολείται με τα βυζιά μου όταν το μωρό μου ήταν πάνω τους ΟΛΗ ΜΕΡΑ.

Frustrated couple lying in bed

Το στήθος σας μπορεί να βγάζει πολύ γάλα ακόμα και τις ώρες που δεν θηλάζετε. Ναι, πραγματικά. Εντελώς φυσιολογικό και όχι ασυνήθιστο. Προετοιμαστείτε έτσι ώστε να έχετε πολλές αλλαξιές!

Όταν με το καλό πάτε να κάνετε σεξ, θα σταματάτε συνέχεια το σύντροφό σας λέγοντας τα παρακάτω: “Σταμάτα λίγο… άκουσες κάτι; κλαίει το μωρό;” και άλλα παρόμοια…

Μπορεί να είναι δύσκολο να αισθάνθείτε σέξι. Μόλις μεγάλωσες ένα μωρό για 9 μήνες, στη συνέχεια άνοιξες τον κόλπο ή την κοιλιά σου για να το βγάλεις, είσαι φρικιασμένη και εξαντλημένη από το να μην κοιμάσαι, “αγγίζεις” το στήθος σου και πετάγεσαι, τα πράγματα είναι διαφορετικά πλέον. Μπορεί να σκέφτεστε «σοβαρά; Μόλις φρόντιζα ένα μωρό όλη την ημέρα, και τελικά έχω 2 δευτερόλεπτα για να καθίσω, και τώρα πρέπει να ευχαριστήσω και τον άντρα μου; “ Δεν είσαι μόνη! Η μεγαλύτερη συμβουλή μου για αυτό; Επικοινωνήστε με το σύντροφό σας. Επειδή ειλικρινά, δεν νοιάζονται για την εμφάνισή σας ειδικά την ώρα του σεξ! Αλλά μπορεί να χρειαστείτε κάποια ενθάρρυνση, οπότε ενημερώστε τους για να σας υπενθυμίσουν πόσο σέξι είστε ακόμα και μετά απο τόση κούραση.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.