Απολέπιση στα Χείλη

Χρησιμοποιώντας μια οδοντόβουρτσα ή άλλο μαλακό αντικείμενο, συνιστάται σε όσους θέλουν μεγαλύτερα χείλη να περνούν λίγα λεπτά κάθε μέρα για να κάνουν απολέπιση στα χείλη τους. Εάν γνωρίζετε πώς λειτουργεί η απολέπιση, τότε θα καταλάβετε γιατί μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τα χείλη σας πιο γεμάτα. Να θυμάστε ότι αυτό μπορεί να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά για μερικούς, ενώ δεν λειτουργεί καθόλου για άλλους.

Πίνετε αρκετό νερό

Φαίνεται ότι αυτό είναι κάτι που προτείνουμε σε κάθε οδηγό, αλλά υποθέτω ότι είναι απλώς μια απόδειξη για το πόσο σημαντικό είναι το νερό. Όταν δεν το πίνετε αρκετά, το δέρμα σας (και τα χείλη) συχνά θα στεγνώσει και θα τσαλακωθεί. Για αυτόν τον λόγο, θα πρέπει να γνωρίζετε πολύ πόσο νερό πίνετε κάθε μέρα και να θυμάστε πάντα να πίνετε περισσότερο.

Κάντε ασκήσεις «χειλιών»

Δεν υπάρχει μεγάλη επιστήμη για να υποστηρίξει αυτό (αν υπάρχει καθόλου), αλλά μερικοί ισχυρίστηκαν ότι η άσκηση συγκεκριμένων ασκήσεων στα χείλη κατά τη διάρκεια μερικών εβδομάδων μπορεί να οδηγήσει σε αξιοσημείωτες βελτιώσεις. Οι δοκιμαστές μας δεν έχουν δει καμία πρόοδο ως αποτέλεσμα αυτού, αλλά για να είμαστε δίκαιοι δεν επέμειναν σε αυτό όσο πιθανότατα θα έπρεπε.

Χρησιμοποιήστε μακιγιάζ

Η συντριπτική πλειονότητα των γυναικών που θέλουν μεγαλύτερα χείλη δεν επικεντρώνονται στη χρήση χονδρικής χειρουργικής επέμβασης, χειρουργικής επέμβασης ή οποιασδήποτε άλλης θεραπείας στο σπίτι. Συχνά καταφεύγουν στη χρήση μακιγιάζ υπέρ τους ώστε τα χείλη τους να φαίνονται πιο μεγάλα και για πολλές γυναίκες, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό. Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη του μακιγιάζ και τι μπορεί να κάνει για εσάς.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.