Μια ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη στα social media ήταν ο λόγος να δημιουργηθεί σάλος γύρω από την εμφάνισή της. Τα σχόλια ποικίλα και ιδιαίτερα αρνητικά, με στόχο κυρίως την παραμόρφωση που έχει υποστεί το πρόσωπο της διάσημης τραγουδίστριας απο τις πολλές παρεμβάσεις.

Η ίδια τόνισε πως προχώρησε σε μια θεραπεία για τους μαύρους κύκλους, προκειμένου τα μάτια της να δείχνουν πιο ξεκούραστα.

Μέσα απο τα σχόλια των ακολούθων της στο instagram, που στην πλειοψηφία τους αποδείχτηκαν ιδιαιτέρως αρνητικά, ανακύπτουν δύο θέματα. Αφενός ο εθισμός των ανθρώπων στις πλαστικές επεμβάσεις χωρίς να μπορούν να καταλάβουν πότε το παρακάνουν και αφετέρου η ικανότητα των ανθρώπων να επιδιώκουν να πληγώσουν κάποιον άλλο, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της ανωνυμίας που προσφέρει το διαδίκτυο.

Για το δεύτερο θέμα δυστυχώς δεν φτάνουν ούτε δέκα άρθρα για να το καλύψουμε. Έχει δυστυχώς αποδειχτεί, πως λόγω της υπερβολικής επιρροής που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επάνω μας, άνθρωποι που δέχονταν διαδικτυακό bullying έχουν καταφύγει στις εξαρτήσεις, στην κατάθλιψη, ενώ έχουν κάνει ακόμα και κακό στον εαυτό τους.

Ο εθισμός των ανθρώπων στις αισθητικές παρεμβάσεις μπορεί να οφείλεται σε μεγάλο αριθμό παραγόντων, ο κυριότερος απο τους οποίους έχει να κάνει με το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας τον εαυτό του.

Όλες μας θα θέλαμε να διορθώσουμε κάτι στον εαυτό μας, είτε μικρό είτε και μεγαλύτερο. Μπορεί να θες να διορθώσεις τη μύτη σου ή το στήθος σου. Μέχρι ενός σημείου, οι αισθητικές παρεμβάσεις που γίνονται με τρόπο που δεν αλλάζει την εμφάνιση του ανθρώπου σε δραματικό επίπεδο, για εμένα προσωπικά είναι απολύτως αποδεκτές . Αν είχα τα χρήματα και δεν φοβόμουν τόσο τα νυστέρια, θα έφτιαχνα την κοιλιά μου που είναι γεμάτη ραγάδες μετά τις εγκυμοσύνες. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις ανθρώπων που έχασαν το μέτρο και η παραμόρφωση τους έκανε να μην μοιάζουν σε τίποτα με τον άνθρωπο που ήταν πριν. Αυτά είναι μερικά παραδείγματα

Άλλαξε κυριολεκτικά τα πάντα! Μέχρι και το χρώμα του δέρματός του. Αν αυτό δεν είναι ανασφάλεια, δεν ξέρω τί είναι
Η αγαπημένη Ντονατέλα Βερσάτσε, δεν θυμίζει σε τίποτα την όμορφη και δροσερή κοπέλα του παρελθόντος
Kαι όμως είναι ο ίδιος άνθρωπος. Η Lil Kim έχει δηλώσει αρκετές φορές πως υποφέρει απο ιδιαίτερα χαμηλή αυτοεκτίμηση και νομίζω είναι προφανές
Η Σάρον Όσμπορν έχει παραδεχτεί πως το έχει παρακάνει
Αυτή είναι η Τζόσελιν Γουάλντενστέιν, η οποία ήθελε να μοιάσει με γάτα γιατί αυτό άρεσε στον άντρα της. Δεν το λες και επιτυχία πάντως

Η αγάπη για τον εαυτό μας είναι πιστεύω η χρυσή τομή. Διόρθωσε αυτό που σε ενοχλεί, χωρίς να καταστρέφεις την ουσία αυτών που σε κάνουν όμορφη!


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.