Υλικά:

1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι γ.ο.χ

1/4 φλιτζάνι κακάο

1 φλιτζάνι ζάχαρη

1 κ.γ. baking powder

1/4 κ.γ. αλάτι

1/3 φλιτζάνι λάδι

1 βανίλια

1 φλιτζάνι ζεστό νερό

Για το Γλάσο:

1/3 φλ. ζεστό νερό

1 κ.γ. κακάο

1 κ.σ. ζάχαρη

1 βανίλια

 

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε το αλεύρι με το κακάο, τη ζάχαρη, το baking powder και το αλάτι σε ένα μπόλ.

Μόλις τα ανακατεψουμε προσθέτουμε το λάδι, την βανίλια και το νερό. Τα ανακατεύουμε.

Τα βάζουμε όλα σε ένα μικρό ταψάκι οπου έχουμε βάλει μια λαδόκολλα που καλύπτει όλο το ταψί και τα τοιχώματα.

Ψήνουμε στους 180° στον αέρα για 18-20 λεπτά.

Λίγο πριν το βγάλουμε από τον φούρνο βάζουμε σε ένα μπολ το μείγμα για το γλάσο και ανακατεύουμε.

Όταν βγάλουμε το ταψί μας από τον φούρνο του ανοίγουμε τρύπες με ένα πιρούνι και βάζουμε το ζεστό νερό με το κακάο από πάνω.

Τέλος το αφήνουμε 30 λεπτά να κρύωσει και μετά σερβίρουμε.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.