Υλικά:
2 φλιτζάνια λευκή ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάου χωρίς ζάχαρη
½ φλιτζάνι μαργαρίνη
½ φλιτζάνι γάλα
1 πρέζα αλάτι
3 φλιτζάνια βρώμη
½ φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε γρήγορα τη ζάχαρη, το κακάο, τη μαργαρίνη, το γάλα και το αλάτι για 1 λεπτό.
Προσθέστε βρώμη, φυστικοβούτυρο και βανίλια. Ανακατέψτε καλά.
Δουλεύοντας γρήγορα, ρίξτε στα κουταλάκια του γλυκού σε χαρτί ψησίματος που έχετε στρώσει σε σκληρή επιφάνεια ή σε ταψί και αφήστε το να κρυώσει.
Η ποσότητα αυτή κάνει 24 τεμάχια.
Καλή Όρεξη!