Υλικά:
1 πακέτο τακτικά μπισκότα Oreo – περίπου 36 τεμάχια
6 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο
225 γρ. τυρί κρέμα
1/4 φλιτζάνι ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας κρύο γάλα
350 γρ. σαντιγί
2 πακέτα κρέμα σοκολάτας ή μους (στιγμής απο σούπερ μάρκετ)
3 1/4 φλιτζάνια κρύο γάλα
1 1/2 φλιτζάνια μίνι τσιπ σοκολάτας

Εκτέλεση:
Ξεκινήστε να σπάτε τα 36 μπισκότα Oreo. Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε επεξεργαστή τροφίμων ή πλάστη να γίνουν σκόνη.
Μεταφέρετε τα ψίχουλα Oreo σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατέψτε 6 κουταλιές λιωμένο βούτυρο και χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι για να ενσωματώσετε το βούτυρο στα μπισκότα.
Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα ταψί 9 x 13 ιντσών. Πιέστε τα ψίχουλα στο κάτω μέρος της κατσαρόλας. Τοποθετήστε το ταψί στο ψυγείο.
Ανακατέψτε το τυρί κρέμα με ένα μίξερ μέχρι να γίνει ελαφρύ και αφράτο.
Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας γάλα και ζάχαρη και ανακατέψτε καλά.
Ανακατέψτε 1 και 1/4 φλιτζάνι σαντιγί.
Απλώστε αυτό το μείγμα πάνω στο φλοιό. Σε ένα μπολ, συνδυάστε στιγμιαία κρέμα σοκολάτας με 3 και 1/4 φλιτζάνια κρύο γάλα.
Χτυπήστε ελαφρά για αρκετά λεπτά έως ότου η κρέμα αρχίσει να πυκνώνει.
Χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να απλώσετε το μείγμα στο προηγούμενο στρώμα κρέμας τυριού. Αφήστε το επιδόρπιο να ξεκουραστεί για περίπου 5 λεπτά, έτσι ώστε η κρέμα να μπορεί να σφίξει περισσότερο.
Απλώστε την υπόλοιπη σαντιγί στην κορυφή.
Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα τσιπ σοκολάτας. Τ
οποθετήστε στον καταψύκτη για 1 ώρα ή στο ψυγείο για 4 ώρες πριν το σερβίρετε.
Καλή Όρεξη!