Ένα υπέροχο σπιτικό δώρο: σε ένα όμορφο βαζάκι, στρώστε ξηρά συστατικά για συνταγές μπισκότων. Γράψτε μια κάρτα με οδηγίες για το πώς να τα μετατρέψετε σε νόστιμα μπισκότα να απολαύσει όλη η οικογένεια!

Υλικά:

115 γρ. αλεύρι

1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

1/4 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι

150 γρ. σταφίδες ή κομματάκια σοκολάτας

165 γρ. βρώμης

125 γρ. καστανή ζάχαρη

1 στικ βανίλιας

Σε ένα καθαρό, στεγνό βαζάκι αποθήκευσης 750 ml, στρώστε προσεκτικά τα συστατικά με τη σειρά, ξεκινώντας από το αλεύρι.

Τοποθετήστε το στικ βανίλιας μέσα ή δέστε το γύρω από το καπάκι με μια ετικέτα δώρου, αφού σφραγίσετε τη συσκευασία.

Γράψτε την ακόλουθη ετικέτα: Για να ψήσετε μπισκότα, προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 στον αέρα. Ανοίξτε το βάζο και βγάλτε απο μέσα προσεκτικά τη ζάχαρη και μεταφέρετε σε ένα μπολ ανάμιξης με 115γρ. βούτυρο. Πάρτε το στικ βανίλιας, ξύστε τους σπόρους, προσθέστε τους στο μπολ και μετά χτυπήστε τα πάντα με ηλεκτρικό μίξερ μέχρι να ανακατευτούν καλά. Προσθέστε στο μείγμα 1 μεγάλο αυγό ελεύθερης βοσκής. Αδειάστε στο υπόλοιπο βάζο. συνδυάστε μέχρι να μαλακώσει. Ψύξτε τη ζύμη για μισή ώρα και, στη συνέχεια, μεταφέρετε στο μέγεθος που επιθυμείτε σε ένα ταψί. Ισιώστε ελαφρά, αφήνοντας χώρο για να εξαπλωθούν. Ψήνουμε για 10 έως 12 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν στα άκρα αλλά μαλακά στη μέση. Αφήστε το στο ταψί για 5 λεπτά πριν το μεταφέρετε σε επιφάνεια για να κρυώσει.

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.