Φέτος, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το να βγεις για μια βραδινή έξοδο είναι μάλλον απίθανο. Δεν υπάρχουν εστιατόρια, ούτε κινηματογράφος, δεν θα πιείτε ένα ποτό στο αγαπημένο σας μπαρ. Αλλά ξέρεις τι; Δεν πειράζει.

Φέτος, είμαστε αναγκασμένοι να κρατήσουμε τη μέρα λίγο πιο απλή – και, στην πραγματικότητα, ίσως είναι τέλεια για μια μέρα που σκοπό έχει μόνο να γιορτάσει την αγάπη κάθε είδους.

Εδώ είναι κάποιοι εύκολοι τρόποι για να κάνετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεχωριστή.

Το δέντρο του Αγίου Βαλεντίνου. Εάν έχετε ένα τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο, βγάλτε το πάλι και ντύστε το με σπιτική ροζ και κόκκινη γιρλάντα και οτιδήποτε άλλο σας έρχεται στο μυαλό σε αποχρώσεις λευκό, κόκκινο και ρόζ. Στη συνέχεια βάλτε πάλι τα φωτάκια. Χριεαζόμαστε όλοι λίγο επιπλέον φως αυτή τη στιγμή.

Ζητήστε την γνώμη της οικογένειάς σας, για να σχεδιάσετε ένα μενού με θέμα τον Βαλεντίνο. Ίσως είναι γεύματα με νόστιμα κόκκινα τρόφιμα: smoothies μούρων, ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα, γεμιστές κόκκινες πιπεριές. Ίσως είναι συνταγές που τις έφτιαχνε ένα αγαπημένο πρόσωπο, όπως η γιαγιά. Το μόνο πράγμα πιο διασκεδαστικό από την εκτέλεση, είναι ο καταιγισμός ιδεών και ο προγραμματισμός.

Εκπλήξτε τους με ένα εορταστικό πρωινό. Αυτό χρειάζεται λίγη προσπάθεια και υπόσχεται μεγάλα αποτελέσματα. Χρησιμοποιήστε ένα κουπ πατ για να φτιάξετε τηγανίτες σε σχήμα καρδιάς. Σερβίρετε ένα μη-καθημερινό πρωινό, όπως το γάλα φράουλας.

Γράψτε μια ερωτική επιστολή σε κάθε παιδί. Ποιός δεν λατρεύει να ακούει μια εγκάρδια περιγραφή όλων των πραγμάτων που είναι φοβερά γι ‘αυτούς; Χρησιμοποιήστε τη δομή A-Ω εάν θέλετε. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τα γράμματα του ονόματός τους για να δημιουργήσετε μια ακροστιχίδα.

Pinata σε σχήμα καρδιάς. Είναι πραγματικά ικανοποιητικό να χτυπάς τα πράγματα μερικές φορές και τώρα μπορεί να είναι μια από αυτές τις στιγμές. Είναι επίσης πολύ ικανοποιητικό να πλημμυρίζουμε τον χώρο με καραμέλες και σοκολάτες.

Διακοσμήστε Cookies. Είναι κλασικό για έναν λόγο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό, όσο τα αδέλφια – ή ολόκληρες οικογένειες – να κάθονται μαζί, δημιουργώντας ζαχαρούχες απολαύσεις.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.