ΓΑΜΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ

Φωτογράφος γάμων αποκαλύπτει: Ποιο στοιχείο προδίδει πως το ζευγάρι θα οδηγηθεί στο διαζύγιο;

Ποιο είναι το στοιχείο ενός γάμου που τραβάει περισσότερο το μάτι μας; Το νυφικό, η νύφη, τα ρούχα του γαμπρού και η διακόσμηση θα ήταν ίσως κάποιες από τις πιο συνηθισμένες απαντήσεις.

Έχεις σκεφτεί, όμως, πως η τελετή γάμου μπορεί να αποτελεί μία μικρογραφία ολόκληρης της σχέσης και μέσω εκείνης να μπορούμε να αντιληφθούμε αν ο γάμος θα οδηγηθεί στον χωρισμό;

«Μάλλον όχι» είναι η απάντηση, όμως μία TikToker φωτογράφος γάμων το σκέφτηκε για εμάς και μέσω της μεγάλης εμπειρίας της, έβγαλε συμπεράσματα.

Η Shayla Herrington αποκάλυψε τα τρία βασικά σημάδια που δείχνουν πως ένας γάμος δεν θα έχει διάρκεια, ύστερα από 15 χρόνια στον χώρο.

Το πρώτο σημάδι είναι όταν τα μέλη του ζευγαριού πέρα από τις τυπικές φωτογραφίες που βγάζουν, τραβούν περισσότερες με την οικογένεια ή τους φίλους τους.

«Αυτό μου φαίνεται αρκετά λογικό. Ναι, σίγουρα θα βγάλεις με την μητέρα και τον πατέρα σου ή τα αδέρφια σου και τα αγαπημένα σου ξαδέρφια, αλλά να λείπει το ταίρι σου από περισσότερες από τρεις φωτογραφίες, είναι αρκετά ύποπτο», αναφέρει η Herrington.

Ένα ακόμα σημάδι έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του κουμπάρου/της κουμπάρας και των φίλων του γαμπρού και της νύφης. Αν αποφεύγουν να μιλούν για το ταίρι του δικού τους ανθρώπου ή μοιάζει να το αγνοούν, πιθανότατα δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μαζί του.

«Είναι ένα τυπικό σημάδι ότι δεν συμπαθούν τον/την σύντροφο του/της φίλου/ης τους και ενδεικτικό του διαζυγίου που ίσως είναι πιο κοντά από όσο νομίζουν όλοι», σχολιάζει η ίδια.

Και το τελευταίο, αλλά επίσης πολύ σημαντικό σημάδι, είναι το αν στη διάρκεια του πάρτι μετά τον γάμο τα μέλη του ζευγαριού περνούν περισσότερο χρόνο με τους φίλους τους παρά με τον σύζυγο ή τη σύζυγό τους.

Αν αυτό συμβαίνει, το ζευγάρι μάλλον δεν έχει ιδιαίτερο «δέσιμο» μεταξύ του.

Κάτι που από μόνο του θα οδηγούσε σε βέβαιο φινάλε.

Μήπως την επόμενη φορά που θα βρεθούμε σε γάμο να είμαστε λίγο πιο παρατηρητικές;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: belikeyou.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.