ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΙΔΙ 6-12

Παιδικό Βιβλίο: Το πρώτο μου βιβλίο για την Ιστορία της Τέχνης

Το πρώτο μου βιβλίο για την Ιστορία της Τέχνης είναι ένα από τα καλύτερα παιδικά βιβλία για να φέρετε τα παιδιά σας σε πρώτη επαφή με την τέχνη. Με μικρά κείμενα και πλούσιες εικόνες διηγείται την ιστορία της τέχνης από την προϊστορική εποχή έως και σήμερα.

Παρουσιάζει χρονολογικά την εξέλιξη μέσα από τους αιώνες καθώς και τα καλλιτεχνικά ρεύματα που κυριαρχούσαν σε κάθε εποχή.

Μαζί με αυτά φέρνει σε επαφή τα παιδιά με τη ζωή, το έργο και τις τεχνικές περίφημων δημιουργών, όπως ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, ο Βαν Γκογκ, η Φρίντα Κάλο, ο Πάμπλο Πικάσο και ο Άντι Γουόρχολ.

Αυτό όμως που κάνει ξεχωριστό αυτό το βιβλίο είναι ότι προσφέρει στα παιδιά δραστηριότητες για να καταλάβουν καλύτερα την κάθε εποχή και τεχνική και να συμμετέχουν στην διαδικασία της δημιουργίας.

Ένα διαφορετικό βιβλίο που θα κάνει τα παιδιά σας να αγαπήσουν την τέχνη και να γίνουν και αυτά μικροί καλλιτέχνες.

Διάβασε για την ιστορία της τέχνης από την προϊστορική εποχή ως τις μέρες μας. Μάθε για την αγγειογραφία των αρχαίων Ελλήνων, για την τεχνική των ψηφιδωτών και του βιτρό, για καλλιτεχνικά ρεύματα όπως ο ιμπρεσιονισμός, ο σουρεαλισμός και η ποπ αρτ.

Διάβασε για τη ζωή, το έργο και τις τεχνικές περίφημων δημιουργών όπως ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, ο Βαν Γκογκ, η Φρίντα Κάλο, ο Πάμπλο Πικάσο και ο Άντι Γουόρχολ.

Δημιούργησε κι εσύ τα δικά σου αριστουργήματα και γίνε ένας μικρός καλλιτέχνης .

Ηλικίες: 5+

Εκδόσεις Σαββάλας


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.