Οι αποκριές  φτάνουν στο Ποντικοχωριό, όλοι ετοιμάζουν τις φορεσιές τους. Ο Ποντικούλης θέλει να φτιάξει την καλύτερη φορεσιά.

Θα τον βοηθήσουν ο Γατούλης, η Αλεπού, και η Μάγισσα; Θα καταφέρει ο Ποντικούλης να ξεπεράσει τα εμπόδια που θα βρει στον δρόμο του για να φτάσει στον Αρλεκίνο;

Θα μάθει το μυστικό;

Λίγα λόγια για τους δημιουργούς

Η Ανθή Παρασκευοπούλου έχει γεννηθεί στην Αθήνα και ζει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σπούδασε σκηνοθεσία. Έχει σκηνοθετήσει θεατρικές παραστάσεις σε σχολεία, συλλόγους, και Δήμους.

Γύρισε τα ντοκιμαντέρ ‘’Ευαγγελία” (2019) για το νεανικό πάρκινσον, και για την θεατρική σκηνή  ‘’ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ’’ (2020). Σπούδασε δραματοθεραπεία και μουσικοθεραπεία. Διδάσκει δραματοθεραπεία στο Ελληνικό Κέντρο Ερευνών Ήχου, Mουσικής και Λόγου (ΕΚΕΙΜ). Εργάζεται ως δραματοθεραπεύτρια – παιγνιοθεραπεύτρια σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, ενώ κάνει θεατρικό παιχνίδι με παιδιά και ενήλικες.

Εχει εργαστεί εθελοντικά με ΑΜΕΑ, ευπαθείς ομάδες και μετανάστες.

Η Ελένη Κοσκινά γεννήθηκε το 1983. Σπούδασε Βοηθός Ιατρικών – Βιολογικών Εργαστηρίων κι Αισθητική. Χόμπι: Ζωγραφική, σχέδιο, κατασκευή μαριονέτας. Ενδιαφέροντα: Παραμύθια, κόμικς, μαγείρεμα, μουσική, κινηματογράφος. Έχει συμμετάσχει ως τώρα σε πολλές ομαδικές ζωγραφικές εκθέσεις.

Ηλικίες: 3+

Εκδόσεις Ατέχνως


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.