Η αγαπημένη συγγραφέας Lucinda Riley, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 55 ετών.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Lucinda Riley έδινε μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και είχε συνέχεια δίπλα της τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Η Lucinda αγάπησε τη ζωή της και έζησε κάθε μέρα στο έπακρο. Είχε πει χαρακτηριστικά:
«Μέσα από τον πόνο και τη χαρά του ταξιδιού, έχω μάθει το πιο σημαντικό μάθημα που μπορεί να προσφέρει η ζωή και χαίρομαι για αυτό. Η στιγμή είναι το μόνο που έχουμε».

Γεννήθηκε στην Ιρλανδία το 1966 και στα έξι της μετακόμισε με τους δικούς της στην Αγγλία όπου και πήγε σχολείο. Σαν παιδί αν δεν διάβαζε, αν δεν έγραφε ιστορίες ή αν δεν έκανε μαθήματα μπαλέτου, θα φορούσε τα φορέματα της μητέρας της και θα γινόταν πριγκίπισσα.

Ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός, αλλά λόγω μιας σπάνιας ασθένειας σε νεαρή ηλικία εγκατέλειψε αυτήν την καριέρα και στράφηκε στη συγγραφή. Έγραψε το πρώτο της βιβλίο σε ηλικία 24 ετών.

Σήμερα τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε 37 γλώσσες και έχουν διαβαστεί από περισσότερους από 25 εκατομμύρια αναγνώστες. Κατά τη διάρκεια της μάχης της με τον καρκίνο κατάφερε να ολοκληρώσει πέντε μεγάλα μυθιστορήματα.

Αυτήν την εβδομάδα το 7ο βιβλίο από τις Κόρες των Αστεριών είναι Νο1 στη λίστα ευπώλητων σε πάρα πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

 

 

Πηγή: dioptra.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.