Υλικά:
- 1 πακέτο ζυμαρικά (οτι σας αρέσει)
- 500 γρ. ντοματίνια
- 200 γρ. φέτα (ένα κομμάτι)
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο ή σε σκόνη
- λίγα φρέσκα φύλλα βασιλικού, χοντροκομμένα
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:
Σε ένα πυρέξ, απλώνουμε τα ντοματίνια, μαζί με το ελαιόλαδο.
Βάζουμε τη φέτα στη μέση του σκεύους
Βάζουμε αλάτι και πιπέρι
Το ψήνουμε στο φούρνο στους 200c για περίπου 30 -35 λεπτά μέχρι να λιώσει η φέτα και τα ντοματίνια να έχουν μαραθεί (όχι να καούν)
Μόλις βγεί απ΄το φούρνο, προσθέτουμε γρήγορα το σκόρδο και το βασιλικό και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι, μέχρι να πολτοποιηθούν τα ντοματίνια και να γίνει όλο μία σάλτσα.
Προσθέτετε τα βρασμένα ζυμαρικά στο πυρέξ, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.

Καλή όρεξη!