Υλικά

  • 4 χοιρινά σνίτσελ (η συνταγή γίνεται και με κοτόπουλο)
  • 2 αυγά
  • 1/2 φλ. γάλα
  • λίγη μουστάρδα
  • φρυγανιά τριμμένη
  • σκορδόσκονη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μοτσαρέλα

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και το γάλα, ρίχνοντας στη συνέχεια αλάτι και πιπέρι.

Σε ένα βαθύ πιάτο προσθέτουμε τη φρυγανιά και τη σκόνη σκόρδου αναμειγνύοντας τα καλά.

Περνάμε τα σνίτσελ πρώτα από το αυγό και μετά από το μείγμα της φρυγανιάς.

Τα αφήνουμε, αν θέλουμε, πρώτα λίγο στο ψυγείο.

Στρώνουμε αλουμινόχαρτο στη σχάρα του φούρνου και τοποθετούμε πάνω τα σνίτσελ.

Τα ψήνουμε περίπου μισή ώρα, χωρίς να τα γυρίσουμε.

Λίγο πριν τελειώσει το ψήσιμο, προσθέτουμε από πάνω τυρί μοτσαρέλα και την αφήνουμε να λιώσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: thatslife.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.