Υλικά:

  • 1 κούπα ρύζι
  • 2 αυγά
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι με μεγάλα φύλλα
  • ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι μαύρο και κόκκινο

Εκτέλεση:

Αρχικά βράστε το ρύζι.
Σημαντικό είναι να πιει όλο το νερό, αλλιώς το στραγγίζετε.
Ψιλοκόψτε το φρέσκο κρεμμυδάκι να είναι έτοιμο.
Ζεστάνετε το τηγάνι με λίγο λάδι.
Χτυπήστε ελαφρά τα αυγά α λα ομελέτα, όχι όμως πολύ.
Ρίξτε τα στο τηγάνι και ανακατέψτε ελαφρά με ξύλινη κουτάλα, κατά προτίμηση.
Αφού κάνετε ελαφριά κρούστα, προσθέστε το ρύζι και ανακατέψτε, χαμηλώνοντας τη φωτιά.
Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, το αλάτι και τα μπαχαρικά σας.
Αν θέλετε, ρίξτε και λίγο τυρί τριμμένο όσο είναι ζεστό το μείγμα για να λιώσει.

 

Καλή Όρεξη!

 

Πηγή: gia-mamades.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.