ΑΛΜΥΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Συνταγή για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας: θαλασσινό γιουβέτσι με καλαμαράκια

Ένα θαλασσινό γιουβέτσι που αναδεικνύεται από τη νοστιμιά των θαλασσινών, αρωματισμένο από τις πιπεριές και τα φρέσκα μυρωδικά. Θρεπτικό και ωφέλιμο για την περίοδο της νηστείας αλλά και για όσους αποφεύγουν το κρέας.

Τι θα χρειαστούμε…

  • 500 γρ. καλαμαράκια ή θράψαλα
  • 500 γρ. κριθαράκι χοντρό
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένες
  • 1/2 φλ. ψιλοκομμένο μαϊντανό ή άνηθο
  • 50 ml ούζο
  • 1 κ. σούπας μουστάρδα
  • 1 κύβο λαχανικών
  • Αλάτι και πιπέρι

Διαβάστε πώς να το μαγειρέψετε εδώ:


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.