Υλικά:
- 250 γραμμάρια φέτες στήθους κοτόπουλου
- 100 γρ. φασολάκια
- 150 γραμμάρια καρότα
- 100 γραμμάρια γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
- 40 γραμμάρια μαύρες ελιές
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα πράσινα φασόλια και αφαιρούμε τα άκρα. Βάζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και βράζουμε τα φασολάκια για για 7-8 λεπτά.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και το μαγειρεύουμε στο τηγάνι, μέχρι να γίνει μαλακό αλλά να μην στεγνώσει. Στη συνέχεια βάζουμε τα κομμάτια κοτόπουλου σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά: τις ελιές, τα καρότα κομμένα σε στρογγυλά κομμάτια, τα φασολάκια και το γιαούρτι. Ανακατεύουμε πάλι και απολαμβάνουμε.
Καλή Όρεξη!
Πηγή: hellomama.com.cy