Υλικά:

  • 1 μεγάλο αβγό, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 1/2 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο
  • 1/2 κουτ. του γλυκού σκόρδο, λιωμένο
  • 1 φλιτζάνι kale (σγουρό μαρούλι), ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι κινόα, μαγειρεμένη
  • 1/3 του φλιτζανιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 1/4 ώριμο αβοκάντο
  • 1/4 κουτ. του γλυκού αλάτι
  • 1/8 κουτ. του γλυκού μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:

Αρχικά, βράσε το αυγό για 6 λεπτά.

Ζέστανε 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι σε ένα τηγάνι και τσιγάρισε το σκόρδο για 30 δευτερόλεπτα.

Πρόσθεσε το kale και τσιγάρισε για 1-2 λεπτά μέχρι να μαραθεί.

Σε ένα μπολ συνδύασε την κινόα, το kale, τα ντοματίνια και το αβοκάντο.

Βάλε το υπόλοιπο 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι, πρόσθεσε το αυγό και ρίξε αλάτι και πιπέρι.

 

Καλή Όρεξη!

 

Πηγή: feelgoodfoodie.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.