Υλικά:
- 1 μεγάλο αβγό, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 1/2 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο
- 1/2 κουτ. του γλυκού σκόρδο, λιωμένο
- 1 φλιτζάνι kale (σγουρό μαρούλι), ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι κινόα, μαγειρεμένη
- 1/3 του φλιτζανιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 1/4 ώριμο αβοκάντο
- 1/4 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1/8 κουτ. του γλυκού μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Αρχικά, βράσε το αυγό για 6 λεπτά.
Ζέστανε 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι σε ένα τηγάνι και τσιγάρισε το σκόρδο για 30 δευτερόλεπτα.
Πρόσθεσε το kale και τσιγάρισε για 1-2 λεπτά μέχρι να μαραθεί.
Σε ένα μπολ συνδύασε την κινόα, το kale, τα ντοματίνια και το αβοκάντο.
Βάλε το υπόλοιπο 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι, πρόσθεσε το αυγό και ρίξε αλάτι και πιπέρι.
Καλή Όρεξη!
Πηγή: feelgoodfoodie.com