Υλικά:

  • 200g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
  • 240 ml άπαχο γάλα
  • 2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού βασιλικό ξερό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
  • 200g τριμμένη μοτσαρέλα
  • Πεπερόνη σε λωρίδες (όσο θέλετε)
  • Μανιτάρια σε φέτες (όσα θέλετε)

 

Εκτέλεση:

  • Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180◦C και, κατόπιν, λαδώστε μια φόρμα για muffins.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το αλεύρι με το baking powder.
  • Προσθέστε το γάλα και τα αυγά και δουλέψτε μέχρι να αναμειχθούν τα στερεά και τα υγρά υλικά.
  • Έπειτα, ρίξτε τα βότανα, το σκόρδο, το τυρί, τα μανιτάρια, το πεπερόνι (και ό,τι άλλο επιθυμείτε χωρίς περιορισμούς).
  • Ομογενοποιήστε τα υλικά και αφήστε το μείγμα να σταθεί για 10 περίπου λεπτά.
  • Τέλος, ρίξτε το στις θήκες των muffin και ψήστε για 20-25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν και να χρυσίσουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.