Υλικά:

  • 1 ποτήρι αλεύρι γοχ (περιπου 250γρ)
  • 1 ποτήρι γάλα
  • 2 κουταλιές σούπας βιτάμ λιωμένο
  • 2 αυγά

Αν κάνουμε γλυκές βάζουμε στη ζύμη 1/4 του ποτηριού ζάχαρη,αν κάνουμε αλμυρές βάζουμε 2κτσ αλάτι

 

Εκτέλεση:

  • Χτυπάμε ολα μαζί τα υλικά μ έναν αυγοδάρτη ώστε να έχουμε λείο χυλό
  • Αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο!
  • Βγάζουμε απ το ψυγείο και βάζουμε σ ενα αντικολλητικό τηγάνι λίγο βιτάμ να λιώσει.
  • Ρίχνουμε χυλό με μια κουτάλα για σούπες ,κουνάμε το τηγάνι για να καλύψει ο χυλός ολη την επιφάνεια και αφήνουμε να ροδίσει απο τη μια μεριά
  • Με τη βοήθεια μιας σπάτουλας γυρνάμε απο την άλλη μεριά την κρέπα, μόλις ροδίσει είναι έτοιμη
  • Αν θέλουμε να τις φάμε εκείνη τη στιγμή, τηγανίζουμε απο τη μια μέρα και όταν γυρίσουμε απ την άλλη προσθέτουμε τυριά και αλλαντικά της αρεσκείας μας και την κλείνουμε σε τριγωνάκι
  • Αν θέλουμε γλυκιά, τη βγάζουμε σε ενα πιάτο βάζουμε τα υλικά της αρεσκείας μας και κλείνουμε σε τριγωνάκι
  • Μπορούμε να βάλουμε κομματάκια απο φιλέτο κοτόπουλο,αφού πρώτα τα τηγανίσουμε ή τα βράσουμε,μανιτάρια,πιπεριές,μπέικον ,κίτρινα τυριά ή ό,τι άλλο μας αράσει.
  • Αν έχουμε αντικολλητικό τηγάνι βαζουμε στην αρχή βιτάμ κι έπειτα δεν βάζουμε καθόλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: i-diakopes.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.