Υλικά:

  • 2 μεγάλα κολοκύθια τριμμένα
  • 1 γλυκοπατάτα τριμμένη
  • ½ κούπας ψιλοκομμένος άνηθος
  • 1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 χλωρά κρεμμύδια ψιλοκομμένα (το πράσινο μέρος τους)
  • 6 αβγά
  • 1/3 κούπας αλεύρι ολικής άλεσης που φουσκώνει μόνο του
  • Αλατοπίπερο

 

Εκτέλεση:

  • Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180ο C.
  • Καθαρίζετε και τρίβετε τα κολοκυθάκια και τα στραγγίζετε με τα χέρια σας πάρα πολύ καλά (δεν πρέπει να έχουν καθόλου υγρά).
  • Τα ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε την τριμμένη γλυκοπατάτα, τον άνηθο, την παρμεζάνα, τα χλωρά κρεμμύδια, τα αβγά, το αλεύρι και το αλατοπίπερο και ανακατεύετε καλά, μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Τοποθετείτε ένα αντκολλητικό χαρτί σε ένα μακρόστενο ταψί.
  • Ρίχνετε το μείγμα του κέικ στο ταψί και ψήνετε για 1 ½ ώρα.
  • Αφήνετε το κέικ να κρυώσει για 10 λεπτά στο ταψί, πριν το αναποδογυρίσετε στη σχάρα κρυώματος.

 

 

Πηγή: frezyland.gr

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.