Ψήνονται στο φούρνο και παραμένουν τραγανά εξωτερικά και μαλακά εσωτερικά.

Υλικά:

  • 600 γρ σπανάκι, κατεψυγμένο
  • 200 γρ πατάτες
  • 300 γρ φέτα
  • 80 γρ τριμμένη παρμεζάνα
  • Τριμμένη φρυγανιά για πανάρισμα
  • 1 αυγό
  • Mισή σκελίδα σκόρδο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο, προαιρετικά

 

Εκτέλεση:

  • Βράζουμε το σπανάκι σε μια κατσαρόλα με άφθονο νερό και όταν έχει μαλακώσει το στραγγίζουμε πολύ καλά.
  • Στη συνέχεια βράζουμε την πατάτα με τη φλούδα και όταν είναι έτοιμη τη ξεφλουδίζουμε και την πολτοποιούμε με ένα πιρούνι.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε το σπανάκι, τις βραστές πατάτες, την παρμεζάνα, μισή σκελίδα σκόρδο, τη φέτα θρυμματισμένη, 1 αυγό, αλατοπιπερώνουμε και αν θέλουμε αρωματίζουμε με κόλιανδρο σε σκόνη.
  • Ανακατεύουμε τα πάντα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Στη συνέχεια πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα περνάμε στην τριμμένη φρυγανιά.
  • Βάζουμε τα κεφτεδάκια σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε φούρνο στους 170 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να γίνουν τραγανά. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: vita.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.