Υλικά:

Για τη ζύμη φύλλου:

  • 500 αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 200-250 γρ. νερό (1 φλ.)
  • 90 γρ. ελαιόλαδο (1/3 φλ.)
  • 1 ½ κ.γ. αλάτι
  • 2 κ.σ. ξύδι

Για τη γέμιση:

  • 1 κιλό κολοκυθάκια, τριμμένα
  • 1 μεγάλο ξερό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 5 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
  • 2-3 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 4-5 φρέσκα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
  • αλάτι-φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 αυγά, χτυπημένα
  • 500 γρ. τυρί φέτα, θρυμματισμένη
  • επιπλέον ελαιόλαδο για άλειμμα ταψιού και φύλλου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: sintayes.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.