Υλικά:
Για τη ζύμη φύλλου:
- 500 αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 200-250 γρ. νερό (1 φλ.)
- 90 γρ. ελαιόλαδο (1/3 φλ.)
- 1 ½ κ.γ. αλάτι
- 2 κ.σ. ξύδι
Για τη γέμιση:
- 1 κιλό κολοκυθάκια, τριμμένα
- 1 μεγάλο ξερό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 5 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
- 2-3 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 4-5 φρέσκα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
- αλάτι-φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 αυγά, χτυπημένα
- 500 γρ. τυρί φέτα, θρυμματισμένη
- επιπλέον ελαιόλαδο για άλειμμα ταψιού και φύλλου
Πηγή: sintayes.gr