Υλικά:
- 2 αυγά
- 1 γιαούρτι (240 γρ)
- 1/2 πλάκα βούτυρο (200 γρ)
- 1/2 πακέτο αλεύρι φαρίνα
- 300 γρ φέτα τριμμένη
- Τριμμένο σκόρδο
- 1/2 πιπεριά Φλωρίνης
- Λιγο σουσάμι για πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε σε μπολ τα αυγά.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και χτυπάμε.
Προσθέτουμε φέτα, λιωμένο βούτυρο, σκόρδο και λιωμένη πιπεριά
Ρίχνουμε αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
Πλάθουμε με αλευρωμένα ή λαδωμένα χέρια γιατί κολλάει η ζύμη.
Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 αέρα για 25 λεπτά
Καλή Όρεξη!