Υλικά:
- 3 κουτ. σούπας έτοιμη σάλτσα για πίτσα ή σάλτσα ντομάτας από βαζάκι
- 4 πίτες για σουβλάκια (ή λιβανέζικα ψωμάκια, σε καταστήματα με έθνικ προϊόντα)
- 125 γρ. μοτσαρέλα λευκή, σε κομμάτια
- 1/2 μικρό κρεμμύδι ξερό, σε φέτες
- 30 γρ. καυτερό λουκάνικο τσορίθο, σε φέτες
- 2 κουτ. σούπας πιπεριά πράσινη καυτερή, ψιλοκομμένη
- 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φυλλαράκια
- λίγο ε.π. ελαιόλαδο
- αλάτι
Εκτέλεση:
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 ° C στον αέρα.
Αλείφουμε τις πίτες ελαφρά με ελάχιστο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές.
Απλώνουμε από πάνω τη σάλτσα ντομάτας και τις βάζουμε σε ένα ταψί.
Βήμα 2
Μοιράζουμε από πάνω το τυρί, το κρεμμύδι, το τσορίθο, τις πιπεριές και το θυμάρι και αλατίζουμε ελαφρά.
Τις ψήνουμε για 5΄-6΄ ή μέχρι οι άκρες να γίνουν τραγανές.
Τις σερβίρουμε ζεστές συνοδεύοντας στο πλάι με μια πράσινη σαλάτα.
Πηγή: olivemagazine.gr