Υλικά:

  • 3 κουτ. σούπας έτοιμη σάλτσα για πίτσα ή σάλτσα ντομάτας από βαζάκι
  • 4 πίτες για σουβλάκια (ή λιβανέζικα ψωμάκια, σε καταστήματα με έθνικ προϊόντα)
  • 125 γρ. μοτσαρέλα λευκή, σε κομμάτια
  • 1/2 μικρό κρεμμύδι ξερό, σε φέτες
  • 30 γρ. καυτερό λουκάνικο τσορίθο, σε φέτες
  • 2 κουτ. σούπας πιπεριά πράσινη καυτερή, ψιλοκομμένη
  • 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φυλλαράκια
  • λίγο ε.π. ελαιόλαδο
  • αλάτι

 

Εκτέλεση:

Βήμα 1
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 ° C στον αέρα.

Αλείφουμε τις πίτες ελαφρά με ελάχιστο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές.

Απλώνουμε από πάνω τη σάλτσα ντομάτας και τις βάζουμε σε ένα ταψί.

Βήμα 2
Μοιράζουμε από πάνω το τυρί, το κρεμμύδι, το τσορίθο, τις πιπεριές και το θυμάρι και αλατίζουμε ελαφρά.

Τις ψήνουμε για 5΄-6΄ ή μέχρι οι άκρες να γίνουν τραγανές.

Τις σερβίρουμε ζεστές συνοδεύοντας στο πλάι με μια πράσινη σαλάτα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: olivemagazine.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.