Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle ανακοίνωσαν εχθές, ανήμερα της ημέρας των ερωτευμένων, πως περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Το ζευγάρι είναι “υπερευτυχισμένο” όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οικογένειας. Το πρώτο παιδί της οικογένειας, ο Άρτσι, είναι έβδομος στην σειρά διαδοχής στον θρόνο.

Η Μέγκαν αποκάλυψε πως είχε μια αποβολή τον Ιούλιο που μας πέρασε, γράφοντας για αυτό το γεγονός, στην εφημερίδα New York Times.” To να χάνεις ένα μωρό, σημαίνει να κουβαλάς για πάντα έναν απερίγραπτο πόνο”, έγραφε τότε.

Ο τρόπος που το ζευγάρι επέλεξε να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη, έχει και μια γλυκιά σύνδεση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Το 1984 η Νταϊάνα είχε κάνει μόνη της ένα ταξίδι στο Όσλο για να παρακολουθήσει μια παράσταση του μπαλέτου του Λονδίνου, ενώ η εγκυμοσύνη της ήταν ακόμα μυστικό. Την επόμενη μέρα, στις 13 Φεβρουαρίου, το παλάτι του Κένσιγκτον εξέδωσε μια ανακοίνωση πως ο πρίγκιππας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Στις 14 Φεβρουαρίου η Νταϊάνα ήταν πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.